FOLLOW US: facebook twitter

Οι Perfect Mess παρουσιάζουν στον Πύργο τον 1ο τους δίσκο στο “Deus Ex Musica” που γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

Μετά από 2 unplugged εμφανίσεις, ήρθε η ώρα να νιώσουμε τη δύναμη και την ένταση της μουσικής των PerfectMess με φουλ μπάντα και ηλεκτρικό ηχο! Και γίνεται την καλύτερη χρονική περίοδο και με τον καταλληλότερο τρόπο! Πάρτυ για την κυκλοφορία του 1ου τους δίσκου σε συνδυασμό με τα 2α γενέθλια του DEUS! Μαζί μας θα γιορτάσουν τη βραδιά και θα συνεισφέρουν, ανοίγοντας το σόου, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι rockers, The Granites! Δεν γίνεται καλύτερα!

Οι PerfectMess είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο Ηλείας στην Ελλάδα, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, που ιδρύθηκε το 2012 από τους: Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars), τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/BackingVocals) και το Γιάννη Βόλλαρη (Bass/BackingVocals), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε στην μπάντα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/BackingVocals). Το ιδίωμά της κινείται από τον κλασσικό rock ήχο, μέχρι το grunge και το alternativemetal με εμφανείς επιρροές και από fusion/funk, δημιουργώντας το υβρίδιο ProgressiveGrunge, όπως σκόπιμα η ίδια η μπάντα αρέσκεται να αποκαλεί. Τα μέλη της είναι ενεργά στην underground Ελληνική σκηνή από τα μέσα του ‘90 με συμμετοχές σε πληθώρα μουσικών σχημάτων.

Μέσα στα χρόνια, η μπάντα δημιούργησε το δικό της ήχο και υλικό, και στα πλαίσια προώθησής του, έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες παίζοντας στο πλευρό καταξιωμένων Ελληνικών σχημάτων όπως οι Planet of Zeus, 1000Mods, DespiteEverything, VodkaJuniors και πολλών άλλων. Ως αποτέλεσμα, κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ της και επίσημα, σε όλα τα ψηφιακά μουσικά μέσα στις 15 Δεκέμβρη του 2017. Ο δίσκος τιτλοφορείται με το όνομα του συγκροτήματος ‘PerfectMess’, και περιέχει 8 κομμάτια συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, συμπεριλαμβανομένου και του single της, “BrokenLadders” που αποτελεί και το πρώτο επίσημο videoclip της μπάντας. Όλο το εγχείρημα αποτελεί μια ανεξάρτητη αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή.

Η έκπληξη που κρύβεται στις συνθέσεις των τραγουδιών και τα φωτεινά μηνύματα των στίχων κόντρα στο σκοτεινό τοπίο της εποχής, καθιστούν την μπάντα μη ακίνδυνη, ερχόμενη στο προσκήνιο για να προσδώσει μια άλλου είδους έκφραση πάνω σε δοκιμασμένα μέσα, έτοιμη να σπείρει την ακαταστασία και να υποδείξει τον ανταγωνισμό μεταξύ αρμονικού και χαοτικού, εξέλιξης και εντροπίας.

Είσοδος ελεύθερη

Ποτό 6€

Πληροφορίες: 6970064406


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος