FOLLOW US: facebook twitter

Οι Nightstalker ζωντανά την Παρασκευή στον Πύργο

Ημερομηνία: 01-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53809″ img_size=”full”][vc_column_text]

Το ιστορικό συγκρότημα “Nightstalker” επισκέπτεται για τρίτη φορά την πόλη του Πύργου την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, στο “Τετράστιχο Live Theater”. Τη βραδιά ανοίγουν οι δικοί μας “Perfect Mess”, ενώ τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ομάδα του “Deus Ex Musica”.

Ήταν αρχές ‘90ς (στην πραγματικότητα 1989) όταν δημιουργήθηκε η μπάντα με το πιο αυθεντικό και εκρηκτικό rock ‘n roll attitude, που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα, πάνω στα μονοπάτια της grunge, rock και metal της τότε εποχής. Αυτή η στάση τους, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία τους επί σκηνής και τα αναλοίωτα στο χρόνο τραγούδια τους , τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα (και όχι μόνο).

Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs, οι groovy ρυθμοί και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για πάνω από 20 χρόνια.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ ‘Dead Rock Commandos’ (2012, Small Stone), και την τεράστια ανταπόκριση του τραγουδιού ‘Children of the Sun’, με τα εκατομμύρια views στο youtube (πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα), ήρθε η κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ ‘As Above, So Below’ (2016, Oak Island Records). Μετά τα συνεχόμενα στα ‘sold out’ gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλης διάρκειας, ευρωπαική περιοδεία οι Nightstalker συνεχίζουν ακάθεκτοι …

Line Up:
Argy: Vocals
Andreas Lagios: Bass
Tolis Motsios: Guitars
Dinos Roulos: Drums

WEB:
OFFICIAL: www.nightstalkerband.com
Facebook: https://www.facebook.com/nightstalkerband

Οι Perfect Mess είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο Ηλείας στην Ελλάδα, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, που ιδρύθηκε το 2012 από τους: Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars), τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/Backing Vocals) και το Γιάννη Βόλλαρη (Bass/Backing Vocals), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε στην μπάντα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/Backing Vocals). Το ιδίωμά της κινείται από τον κλασσικό rock ήχο, μέχρι το grunge και το alternative metal με εμφανείς επιρροές και από fusion/funk, δημιουργώντας το υβρίδιο Progressive Grunge, όπως σκόπιμα η ίδια η μπάντα αρέσκεται να αποκαλεί. Τα μέλη της είναι ενεργά στην underground Ελληνική σκηνή από τα μέσα του ‘90 με συμμετοχές σε πληθώρα μουσικών σχημάτων.
Μέσα στα χρόνια, η μπάντα δημιούργησε το δικό της ήχο και υλικό, και στα πλαίσια προώθησής του, έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες παίζοντας στο πλευρό καταξιωμένων Ελληνικών σχημάτων όπως οι Planet of Zeus, 1000Mods, Despite Everything, Vodka Juniors και πολλών άλλων. Ως αποτέλεσμα, κυκλοφόρησε το debut άλμπουμ της και επίσημα, σε όλα τα ψηφιακά μουσικά μέσα στις 15 Δεκέμβρη του 2017. Ο δίσκος τιτλοφορείται με το όνομα του συγκροτήματος ‘Perfect Mess’, και περιέχει 8 κομμάτια συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, συμπεριλαμβανομένου και του single της, “Broken Ladders” που αποτελεί και το πρώτο επίσημο videoclip της μπάντας. Όλο το εγχείρημα αποτελεί μια ανεξάρτητη αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή.

Η έκπληξη που κρύβεται στις συνθέσεις των τραγουδιών και τα φωτεινά μηνύματα των στίχων κόντρα στο σκοτεινό τοπίο της εποχής, καθιστούν την μπάντα μη ακίνδυνη, ερχόμενη στο προσκήνιο για να προσδώσει μια άλλου είδους έκφραση πάνω σε δοκιμασμένα μέσα, έτοιμη να σπείρει την ακαταστασία και να υποδείξει τον ανταγωνισμό μεταξύ αρμονικού και χαοτικού, εξέλιξης και εντροπίας.

Web
Facebook: https://www.facebook.com/PerfectMessBand/
Instagram: https://www.instagram.com/perfect_mess_official/
Twitter: https://twitter.com/perfect_mess_gr
Youtube: http://www.youtube.com/c/PerfectMessBand

Εισητήριο: 10 €

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970064406[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot