FOLLOW US: facebook twitter

Οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 04-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70162″ img_size=”full”][vc_column_text]

Το πρόβλημα της Επιτροπής είναι τα νησιά, γι’ αυτό κάνουν αλχημείες

 

Του Παύλου Τσάμη

 

Εκεί στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο στην προσπάθειά τους να φτιάξουν τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Φροντίδα τους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις (παράλογες) ορισμένων ΕΠΣ, όπως η Αργολίδα και τα Δωδεκάνησα.

Το αρχικό, προ δέκα ημερών, προσχέδιο, ήταν ένα έκτρωμα, αφού είχε μέσα Ηλεία, Αχαΐα και τα… Δωδεκάνησα. Παράλληλα προσάρτιζαν Ζάκυνθο και Κεφαλονιά στις ομάδες της υπόλοιπης Πελοποννήσου και της Εύβοιας.

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες, υλακές, φωνές, παραστάσεις από ΕΠΣ διαφωνούσες (Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία, αλλά και η Αχαΐα). Αμέτοχη μόνον η Ηλεία! (Η ΕΠΣ Ηλείας εννοώ).

Επίσημα, ο Πανηλειακός έστειλε έγγραφη διαμαρτυρία, ενώ έκανε και παράσταση στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Εκεί άκουσε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος, τον Ψαρόπουλο (πρόεδρο ΕΠΣ Λέσβου) πρωτοφανείς και καινοφανείς δικαιολογίες.

Σε κανέναν άλλον όμιλο δεν υπήρξε πρόβλημα, γιατί οι όμιλοι βγαίνουν με γεωγραφικά κριτήρια. Εκεί δεν χωράνε τεχνάσματα. Το πρόβλημα της Επιτροπής είναι τα νησιά, γι’ αυτό κάνουν αλχημείες. Θέλουν σώνει και καλά να βάλουν νησιά στον όμιλο της Δυτικής Ελλάδας, ενώ συγχρόνως διώχνουν τα νησιά της.

Στο προηγούμενο συμβούλιο της ΕΠΟ έγινε το «σώσε», γι’ αυτό ανέβαλαν το συμβούλιο για μεθαύριο.

Κοντολογίς, αν το συμβούλιο της ΕΠΟ υιοθετήσει αυτές τις προτάσεις, τότε οι ηλειακές ομάδες, εντελώς απροστάτευτες από πλευράς ΕΠΣ, θα δεινοπαθήσουν φέτος! Μπορεί κάποτε ο Ηλειακός Λεχαινών να ήταν με τα Δωδεκάνησα, αλλά τότε οι όμιλοι ήταν τέσσερις κι όχι οχτώ.

Συμπέρασμα: τρέλες και μαγκιές δεν περνάνε![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot