FOLLOW US: facebook twitter

Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας τοποθέτησαν βάσεις ποδηλάτων στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

2gel-amaliada-bike

Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας θέλοντας να προωθήσουν τη χρήση του ποδηλάτου στην περιοχή, προχώρησαν σε μία ουσιαστική και συμβολική κίνηση με την παροχή υποδομών για τις νεαρές ηλικίες, μιας και στα δικά τους χέρια βρίσκεται το μέλλον της ποδηλασίας. Έτσι λοιπόν, το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας «Αθανάσιος Παπαγεωργίου» απέκτησε στον προαύλιο χώρο του, θέσεις στάθμευσης και κλειδαριές για τα ποδήλατα των μαθητών και του προσωπικού του σχολείου.

 Πλέον, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να μεταβαίνουν στο σχολείο με το ποδήλατό τους και να είναι ήσυχοι για την ασφάλειά του, αφού θα μπορούν να το κλειδώνουν στις βάσεις στήριξης με τις κλειδαριές που βρίσκονται στη διάθεση της διεύθυνσης του σχολείου.

«Η ελπίδα πλέον είναι αυτή η κίνηση να έχει άμεσα και έμμεσα θετικό αντίκτυπο για το ποδήλατο, ούτως ώστε να πλησιάσει όλο και περισσότερο να γίνει το κύριο μέσο μετακίνησης των Ηλείων. Ο άμεσος αντίκτυπος είναι προφανής για τα παιδιά και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ. Ο έμμεσος αντίκτυπος θα είναι αυτή η κίνηση να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους ιδιώτες και φορείς να εξοπλίσουν και τα υπόλοιπα σχολεία της περιοχής με τέτοιες κατασκευές. Επιπλέον, κάτι τέτοιο αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τις διευθύνσεις όλων των σχολείων ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αδρανούν ή ακόμα χειρότερα να αποτρέπουν τους μαθητές από το να χρησιμοποιούν το ποδήλατο, αλλά θα πρέπει να ανοίξουν τις πόρτες των σχολικών αυλών κυριολεκτικά και μεταφορικά και να εμφυσήσουν την αξία της ποδηλασίας στους μαθητές τους» επισήμανε ο πρόεδρος των Φίλων του Ποδηλάτου Ήλιδας Γιώργος Ηλιόπουλος και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους και καλή ποδηλατική χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος