FOLLOW US: facebook twitter

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι για τις ταυτότητες

Ημερομηνία: 07-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53424″ img_size=”full”][vc_column_text]Με έγγραφό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων (ΠΟΦ), προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δηλώνει τις ευχαριστίες της προς τον τον Αν. Υπουργό κ. Ν. Τόσκα, για την κατανόησή του στις θέσεις των επαγγελματιών φωτογράφων, σχετικά με το ζήτημα που είχε προκύψει για την παροχή της φωτογράφισης των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες εξάλλου, έχει αποφασιστεί από το Προεδρείο της ΠΟΦ να πραγματοποιηθούν Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις σε όλα συλλογικά όργανα του κλάδου, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη για τις επερχόμενες αλλαγές και διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει σε επιστολή της η Ομοσπονδία προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Προϊστάμενο του Επιτελείου Αντιστράτηγο κ. Μ. Καραμαλάκη, την παροχή της φωτογράφισης για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες θα μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ εξουσιοδοτημένος επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος θα είναι πιστοποιημένος μέσω της ΠΟΦ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot