FOLLOW US: facebook twitter

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη: 59χρονος πυροβόλησε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε [photos & vids]

Ημερομηνία: 17-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

24072536

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Μεσσήνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 10χρονη κόρη του

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσεις τις έρευνες για την υπόθεση.

Όπως μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες, κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς βγήκαν από τα σπίτια τους, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι δάσκαλοι και συμμαθητές της 10χρονης που πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση στο σχολείο. Όλοι μιλούσαν για μια άριστη μαθήτρια, ενώ έλεγαν για τον πατέρα της πως έδειχνε να την υπεραγαπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, η 10χρονη έμενε με τον πατέρα της καθώς η μητέρα της είχε πεθάνει από ανίατη ασθένεια.

Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας ήταν γνωστά στους περισσότερους, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να συνδέονται με την τραγωδία.

Πηγή: ethnos.gr

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος