FOLLOW US: facebook twitter

Ξηρόκαμπος Αρχ. Ολυμπίας: Πισώπλατη μαχαιριά στη γυναίκα του

Ημερομηνία: 10-01-2018 | Συντάκτης:

Σε τραγωδία κινδύνευσε να καταλήξει ένα οικογενειακό επεισόδιο στο χωριό Ξηρόκαμπος Αρχ. Ολυμπίας. Ένας άνδρας 59 ετών και μια γυναίκα 58 ετών λογομάχησαν έντονα και ο πρώτος κάρφωσε ένα μαχαίρι στην πλάτη της συζύγου του, η οποία αιμόφυρτη κάλεσε σε βοήθεια. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, στο σπίτι της οικογένειας μπροστά στα μάτια του γιο του ζευγαριού, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε αντιμετωπίσει και άλλες φορές στο παρελθόν τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, παρά το τραύμα της και το σοκ που υπέστη, βρήκε τη δύναμη να καλέσει την Αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια. Άμεσα αστυνομικοί κινήθηκαν προς τον Ξηρόκαμπο, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι και παρέλαβε την γυναίκα, που ήταν σε καλή κατάσταση με το τραύμα από το μαχαίρι στην πλάτη, να μην είναι πολύ μεγάλο και βαθύ, ώστε να προκαλέσει βλάβη σε ζωτικά όργανα.

Μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, για την αντιμετώπιση του τραύματος και έως αργά το βράδυ αναμενόταν να παραμείνει για νοσηλεία εκεί.

Οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Αρχ. Ολυμπίας, αναζήτησαν το φερόμενο δράστη και τον εντόπισαν στο σπίτι. Τον συνέλαβαν και παράλληλα κατάσχεσαν το κουζινομάχαιρο με το οποίο ο 59χρονος είχε τραυματίσει τη σύζυγό του.

Ο 59χρονος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες που αναμένεται να του απαγγελθούν από την Εισαγγελέα Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος