FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Ολυμπιακός Ζ. 4-0: «Καθάρισε» ο Πάρης

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”49973″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, που πέτυχε χατ-τρικ, νίκησε 4-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Κωνσταντόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 23’, μετά από σέντρα του Μυλωνά. Στο 37΄ο Ελιοτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτρουμπή σε τετ-α-τετ και  στο 43’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε την ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου και πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Στο 77’  μετά από σέντρα του Πλατανίτη, ο Κωσταντόπουλος  έκανε το 2-0. Στο 86’ ο Γκούσκος είδε την δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ πάνω στον Μπακατσέλο και ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ξενοφώντα με ωραία εκτέλεση σημείωσε το 3-0, για να έρθει στο 90’ ο Κωνσταντόπουλος να αξιοποιήσει την μπαλιά του Μπακατσέλου  και να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς (88’ Μιχαλόπουλος), Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Γαλανόπουλος, Αλεξόπουλος (80’ Ζωγόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης(Τ. 75΄Κουτσογιαννάκης), Παναγόπουλος (46’ Σκαλτσάς), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.

Ολυμπιακός: Καψιμάλης, Ρηγόπουλος (75’ Λαμπρόπουλος), Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκούσκος, Νικολόπουλος, Κουρούβανης (46’ Κόσσυφας), Έλιοτ, Μπιμπής, Οικονομίδης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot