FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Νίκη Τραγανού 0-1: Δυνατή Νίκη στην πρεμιέρα

Ημερομηνία: 18-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39462″ img_size=”full”][vc_column_text]Κέρδισε τον Ξενοφώντα που φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του 68΄

Η Νίκη Τραγανού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, επικρατώντας 1-0 του δυνατού Ξενοφώντα στην Κρέστενα. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου ήταν πολύ καλή στο α΄ ημίχρονο και αφού απείλησε στο 10΄ με τον Δημήτρη Κολοτούρο, στο 27΄ σκόραρε με τον Παρασκευόπουλο. Στο 35΄ ο Δ. Κολοτούρος είχε σουτ λίγο άουτ ενώ στο α΄ μέρος ο Ξενοφών έφτασε μία φορά κοντά στο γκολ, στο 44΄, με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο να κάνει την προβολή και τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

 

Ανέβηκε ο Ξενοφών στο β΄ μέρος

Στο β΄ ημίχρονο ο Ξενοφών πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 58΄ ο Δημάκης είχε κεφαλιά που μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος ενώ δύο λεπτά μετά ο Παναγόπουλος από καλή θέση μέσα στην περιοχή αστόχησε. Στο 63΄ ο Γεωργιόπουλος λίγο έλειψε να καθαρίσει το ματς όταν σούταρε δυνατά και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.  Στο 68΄ ακυρώθηκε γκολ του Γαλανόπουλου ως οφσάιντ (μπαλιά του Μιλοσέφσκι στον Παναγόπουλο, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και έφτασε στον Γαλανόπουλο που σκόραρε), γεγονός που έφερε τις έντονες  διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ξενοφώντα.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (69’ Π. Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος (46’ Τ. Κουτσογιαννάκης), Γαλανόπουλος (76’ Ζαπάντης), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος (81’ Καλογερόπουλος), Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος (90’ Γ. Κασσιανός), Γεωργιόπουλος (86’ Λούρμπας), Ν. Κολοτούρος (74’ Στ. Κολοτούρος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot