FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών Κρεστένων: Με πολλές απουσίες στον Πύργο

Ημερομηνία: 05-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων  με την τέταρτη θέση που πήρε στην κανονική περίοδο πέφτει πάνω στον πανίσχυρο Πανηλειακό, στα ημιτελικά των πλέι-οφ και ως εκ τούτου είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στα δύο ή τρία παιχνίδια που θα γίνουν. Εξάλλου, η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου θα παραταχθεί την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου με πολλές  απουσίες, όπως σε όλα τα παιχνίδια το τελευταίο ενάμισι μήνα.

Πρόκειται για το δίδυμο των στόπερ Παναγόπουλο, Τσάμπρα και τον μεσοεπιθετικό Νεκτάριο Ζούλη, που και οι τρεις έχουν αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου. Απόντες θα είναι επίσης οι τραυματίες Τάσος Κουτσογιαννάκης και Αχιλλέας Ζαπάντης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του  αριστερού ακραίου αμυντικού Σταμάτη Πλατανίτη και αυτός λόγω τραυματισμού. Πολλές και σημαντικές απουσίες που κάνουν πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας…

 Χωρίς πίεση…

Ο Ξενοφών είχε ως αρχικό στόχο φέτος τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ηλείας, κάτι που πέτυχε με την πρόκρισή του στον τελικό και τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Πλέον, χωρίς πίεση, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στους αγώνες με τον Πανηλειακό και να ικανοποιήσει πρωτίστως τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που έχει στηρίξει την προσπάθειά της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot