FOLLOW US: facebook twitter

Ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Καλίδονας οι μαθητές του δημοτικού σχολείου της Ζαχάρως

Ημερομηνία: 04-06-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28691″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Λαογραφικό Μουσείο Καλίδονας, επισκέφθηκε η β τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως. Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με όλα τα αντικείμενα και γεμάτα από περιέργεια ρωτούσαν να μάθουν για το καθένα χωριστά. Στο τέλος αφού έγραψαν τις εντυπώσεις τους σαν μεγάλοι στο βιβλίο  επισκεπτών ρώτησαν πότε θα ξανάρθουν!

Στον δε εξωτερικό χώρο η συνταξιούχος δασκάλα και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας «ΣΑΡΕΝΑ» Δέσποινα Γεωργοπούλου, τους εξήγησε πολύ αναλυτικά και παραστατικότατα τι είναι το αλώνι και τι έκαναν εκεί , τι ήταν το πηγάδι, ο Λινός και ο φούρνος, παραστάσεις που τα παιδιά όπως είναι φυσικό δεν έχουν αφού ζουν στην πόλη.

Στη συνέχεια πέρασαν την ώρα του στην πλατεία παίζοντας χαρούμενα και φωνάζοντας και οι φωνούλες τους αντηχούσαν σε όλο το χωριό. Τα μηνύματα αισιοδοξίας έρχονται πάντα από τα παιδιά. Το δε λαογραφικό Μουσείο Καλίδονας είναι ένας καλός προορισμός για όλους τους μαθητές για μια εκπαιδευτική εκδρομή.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1496451833004-7c5fc656-55af-5″ include=”28692,28693,28694″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot