FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την 32η εμποροπανήγυρη Στρεφίου

Ημερομηνία: 26-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8830″ img_size=”full”][vc_column_text]Από 14 έως 22 Οκτωβρίου

Οι προετοιμασίες για την 32η εμποροπανήγυρη Στρεφίου, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πύλες της θα ανοίξουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με τα επίσημα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την Κυριακή 15 Οκτώβρη στις 7 το απόγευμα.

Εκατοντάδες μικροπωλητές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον καθιερωμένο πλέον εμπορικό θεσμό της ετήσιας εμποροπανήγυρις που έχει τη στήριξη της δημοτικής αρχής Αρχαίας Ολυμπίας. Στο χώρο, μικροπωλητές απ’ όλη την χώρα θα προσφέρουν είδη ένδυσης, υπόδησης, εξοπλισμού σπιτιού, διακόσμησης, παιχνίδια, αξεσουάρ και πολλά άλλα είδη σε προσιτές τιμές ενώ θα λειτουργήσει, εστιατόριο, μπαρ, λούνα παρκ, πάγκοι με παραδοσιακά γλυκά, λουκουμάδες και χαλβά.

Και φέτος ωστόσο οι διοργανωτές επιφυλάσσουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η εμποροπανήγυρις Στρεφίου θεωρείται και είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του είδους σε επίπεδο Πελοποννήσου και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολιτών απ’ όλο το Νομό.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών πωλητών υπαιθρίων αγορών κρατών μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης» (κατασκευή στεγάστρων κτλ) με υπεύθυνη την κ. Κασσιανή Λαγανά και τη συνεργάτιδα της Ανδριάνα Γεωργιοπούλου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot