FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής νέου αγωγού στον οικισμό

Ημερομηνία: 13-08-2024 | Συντάκτης:

Καλύτερη η ύδρευση στα Δαλαβουρέικα Πηνείας

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Αισθητά βελτιωμένες υπηρεσίες ύδρευσης θα απολαμβάνουν τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του πυρόπληκτου οικισμού Δαλαβουρέικα στην Πηνεία του δήμου Ήλιδας, καθώς πριν από μερικές ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής νέου αγωγού.

Όπως τόνισε στην «Πρωινή» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Αναγνωστόπουλος, η πυρκαγιά επιβάρυνε το ήδη παρωχημένο δίκτυο και αποφασίστηκε σε συνεργασία με τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο η άμεση αντικατάσταση του παλιού αγωγού με νέο, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι ετεροδημότες του οικισμού.

«Μέλημά μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τον καύσωνα, ήταν να μη μείνουν χωρίς νερό οι κάτοικοι του οικισμύου, καθώς και οι συμπολίτες μας που έχουν έρθει από την Αθήνα για να περάσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή του ύδρευσης από την δεξαμενή έως τον οικισμό, μήκους περίπου 130 μέτρων, διότι είναι αυξημένες οι ανάγκες υδροδότησης. Επίσης, έχουν προκύψει πολλά προβλήματα μετά την καταστροφική πυρκαγιά και επιδίωξή μας είναι να τα λύσουμε. Δεν έχουμε ούτε αργίες και Σαββατοκύριακα και είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη», ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την υδραυλική υπηρεσία της Πηνείας για τη συμβολή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot