FOLLOW US: facebook twitter

Ξαφνικοί έρωτες και… μίση!

Ημερομηνία: 16-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ωσάν… μεσσία, υποδέχθηκε στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ηλείας ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας, τον εκ του «Ποταμιού» προερχόμενο που στην πορεία προσχώρησε στη ΝΔ, προλογίζοντας τον ως τον «εκλεκτό» πλέον της παράταξης! Και όπως είπε ο κ. Τζαβάρας με τέτοια στελέχη που θα ανέβουν ψηλά, η ΝΔ θα ζήσει «ιστορικής σημασίας στιγμές στο μέλλον» και ακόμα ότι είχε διαβλέψει την πορεία του κ. Φωτήλα από τότε που ήταν ακόμα στο «Ποτάμι» και άφησε να εννοηθεί – αν δεν κάνουμε λάθος εκτίμηση- ότι βολιδοσκοπούσε ή ακόμα και επηρέασε την προσχώρησή του στη ΝΔ! Δηλαδή, τόσο εκλεκτός!!

Τέτοια στελεχάρα! Τι να πω, τόσο μεγάλες αγάπες από τον Κ. Τζαβάρα για τον Ι. Φωτήλα ο οποίος μιλούσε διαρκώς για «ήθος» και «εντιμότητα» στοιχεία που δεν διακρίνουν καθώς επαναλάμβανε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ενώ κατά πώς φαίνεται διακρίνουν τον ίδιο, που με άλλο κόμμα εκλέχθηκε, άλλου κόμματος έδρα έχει και παίζει «μπάλα» με άλλο κόμμα τώρα, κοιτάζοντας ευθεία προς την εξουσία!

Πάντως, εμείς διακρίναμε ένα κοινό στοιχείο στις ομιλίες τους, ένα τεράστιο αντιπολιτευτικό μένος προς την κυβέρνηση που έφτανε στα όρια της εχθρότητας και του μίσους, μάλιστα ο κ. Τζαβάρας αποκάλεσε την κυβέρνηση «την πιο μισερή που γνώρισε ο τόπος», ενώ ο κ. Φωτήλας μίλησε για «ολοκληρωτισμό της Αριστεράς», εκφράσεις που θύμισαν… άλλες εποχές! Εμφυλιοπολεμικές και ολίγον ανατριχιαστικές θα έλεγα!..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος