FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά στο στόχαστρο τα αδέσποτα της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 12-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

adespota-amal1

Πληθαίνουν τα κρούσματα δηλητηρίασης

Νέα κρούσματα θανάτωσης αδέσποτων σκύλων έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη της Αμαλιάδας τις τελευταίες ώρες. Το γεγονός έχει κινητοποιήσει την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αντέδρασε με ανακοίνωσή του και ο δήμος Ήλιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ύστερα από καταγγελίες που έγιναν χθες και προχθές εντοπίστηκαν νεκρά δηλητηριασμένα από φόλα ή φαρμακωμένη τροφή, τρία αδέσποτα σκυλιά. Ένα στην οδό 25ης Μαρτίου, ένα στην οδό Δαλιάνη την Πέμπτη και χθες ένα στην οδό Βύρωνος. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμαλιάδας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών και πλέον ερευνούν την υπόθεση για τον εντοπισμό τους.

adeospota-amal3

Από την πλευρά του ο δήμος Ήλιδας πληροφορήθηκε για αυτές τις εξελίξεις και εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα ως εξής: «Ο Δήμος ‘Ηλιδας καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με φόλες, που έκαναν την εμφάνισή τους τα τελευταία 24ωρα στο κέντρο της Αμαλιάδας.

adeospota-amal2

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και τον πολιτισμό μας. Κρίνεται όμως αναγκαίο να αναφέρουμε, πως οι βασικοί υπαίτιοι για την άσχημη αυτή κατάληξη των αδέσποτων ζώων, είναι οι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι τα ελευθερώνουν ανεξέλεγκτα και τα εκθέτουν σε κινδύνους και στην απάνθρωποι συμπεριφορά ορισμένων. Καλούμε όλους να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και μεγάλη προσοχή, ώστε να προλάβουμε στο μέλλον τέτοιου είδους φαινόμενα» καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot