FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Συνέχιση λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας εντός του φυσικού της χώρου»

Ημερομηνία: 01-12-2016 | Συντάκτης:

laiki-amaliadas

Την απόφαση του Δ.Σ Ήλιδας κοινοποίησε στους συλλόγους μικροπωλητών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας

Την απόφαση του Δ.Σ Ηλιδας σύμφωνα με την οποία η λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας θα συνεχιστεί εντός του φυσικού της χώρου, νοτίως του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας, κοινοποίησε ο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας Νώντας Παναγιωτόπουλος στους τρεις συλλόγους Μικροπωλητών λαϊκών αγορών. Τον Σύλλογος «Αλληλεγγύη», τον Σύλλογο «Άγιος Χαράλαμπος» και τον Σύλλογο «Άγιος Αθανάσιος», αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Σύμφωνα με την απόφαση 361/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, αποφασίστηκε από όλες τις παρατάξεις του σώματος εκτός του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Χρήστου Παναγόπουλου, η λαϊκή αγορά να συνεχίσει να λειτουργεί στον φυσικό της και περιφραγμένο χώρο, νότια του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε και πάλι όλους τους πωλητές της λαϊκής αγοράς οι οποίοι συμμετείχαν στην λαϊκή αγορά Αμαλιάδας και είχαν υποβάλλει αίτηση για χορήγηση θέσης, χωρίς να έχουν προσέλθει στην ημερομηνία που είχε αρχικά καθοριστεί, να προσέλθουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 02-11-2016 στην αρμόδια υπηρεσία (Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ήλιδας, κτίριο ραδιοφωνικού σταθμού), δηλαδή την 1η και 2 Δεκεμβρίου 2016 τηρώντας το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα ως προς την ώρα προσέλευσης, που είχε τηρηθεί στις 21 έως 22 Νοεμβρίου του 2016.

Επίσης, όσοι τυχόν δεν έχουν υποβάλλει αίτηση και κατέχουν νόμιμη άδεια, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην ίδια υπηρεσία, εφόσον το επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, προκειμένου να πάρουν τις θέσεις που προβλέπονται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος