FOLLOW US: facebook twitter

Νύχτες με φεγγάρι στο θερινό σινεμά του Σταφιδοκάμπου: Το Σίνε Ρόδον ανοίγει και φέτος τις πύλες του για 28η συνεχή χρονιά

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:

Πρεμιέρα προβολών την Τετάρτη με την ταινία “Καζαντζάκης”

Το Σίνε Ρόδον, ο γνωστός  δημοτικός θερινός κινηματογράφος  στο Σταφιδόκαμπο,  ανοίγει τις πόρτες του και φέτος, την Τετάρτη 4  Ιούλιου 2018 με την ελληνική βιογραφική ταινία “Καζαντζάκης” σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή. Η προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 9.45 το βράδυ, με εισιτήριο για το κοινό 5 ευρώ.
Το Σινε Ρόδον για 28η συνεχή χρονιά, περιμένει τους σινεφίλ και τους εραστές των θερινών σινεμά για ρομαντικές βραδιές κάτω από τα αστέρια με προβολή επιλεγμένων ταινιών για μικρούς και μεγάλους, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας, με τη μεγαλύτερη οθόνη προβολής σε όλη τη χώρα .  Για την φετινή χρονιά έχουν επιλεγεί κυρίως ταινίες παραγωγής των τελευταίων ετών καθώς και 3D, ενώ αναμένεται το πλήρες πρόγραμμα προβολών. Μετά από πολλές ταλαιπωρίες και δυσκολίες ετών με την άδεια λειτουργίας του, την περσινή χρονιά έλαβε τελικώς την πολυπόθητη αδειοδότησή του από το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ και οι δημοτικοί σύμβουλοι στήριξαν το αίτημα των διαχειριστών του θερινού σινεμά και έτσι το Σινέ Ρόδον πλέον θα λειτουργεί ως δημοτικός κινηματογράφος και οι θεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες και τον χώρο χωρίς προβλήματα.

Πρόκειται για ένα πραγματικό χώρο πολιτισμού και δημιουργίας,  αλλά και όμορφων καλοκαιρινών αναμνήσεων,  αφού πέρα από τις προβολές εξαιρετικών ταινιών, έχουν γίνει και αφιερώματα σε πολλούς σκηνοθέτες και ξεχωριστά πολιτιστικά event. Ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει στα όμορφα δρομάκια του χωριού, ίσως του μοναδικού χωριού που οι δρόμοι του έχουν ονόματα ποιητών, συνθετών και ανθρώπων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον Πολιτισμό.

Μια πολύ ωραία παρουσίαση στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ του Σταφιδοκάμπου , έκανε και η ιστοσελίδα move it συμπεριλαμβάνοντάς τον στο αφιέρωμα για τα θερινά σινεμά, προτείνοντάς τον στους σινεφίλ επισκέπτες της περιοχής. Όπως αναφέρει «Καλοκαίρι του ΄91 ξεκίνησε μία από τις πιο όμορφες συνήθειες των κατοίκων του Σταφιδοκάμπου, χωρίς να έχουν ιδέα ότι εκείνος ο μικρός θερινός κινηματογράφος που άνοιξαν θα είναι μέχρι σήμερα από τις επικρατέστερες προτάσεις για να περάσεις το βράδυ σου.

Tο Σινέ Ρόδον  έγινε πόλος έλξης για τους κατοίκους του κάμπου του νομού Ηλείας. Αν λοιπόν, είστε καλεσμένοι κάπου εκεί κοντά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές είτε ακόμα και περαστικοί, τι καλύτερο από το να τον επισκεφτείτε.

Φτάνοντας, θα δείτε στην είσοδο μία τεράστια μπομπίνα να σας καλωσορίζει κι ύστερα ένας διάδρομος μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο θα σας οδηγήσει στις καρέκλες σας. Κόκκινες μεταλλικές και στρογγυλά τραπεζάκια για όσους θέλουν λίγη παραπάνω άνεση. Έντονο στοιχείο το πράσινο μιας και θα είστε στην εξοχή. Εκεί δεν υπάρχουν κτήρια και πολυκατοικίες. Μόνο ο ουρανός, τα άστρα, τα πανύψηλα δέντρα που περικλείουν το σινεμά και η μεγαλύτερη οθόνη σε θερινό σινεμά στην Ελλάδα, που δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσετε την ταινία σας. Το γκαζόν στα πόδια σας θα σας δροσίζει τις πιο ζεστές νύχτες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με ένα ποτό από το μπαρ.Οι επιλογές των ταινιών αρκετές και κυρίως σύγχρονες με κάποιες πινελιές από κουλτούρα. Εννοείται πως οι μικροί μας φίλοι έχουν και αυτοί τις δικές τους  παιδικές βραδιές. Γεν. είσοδος : 5 €»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος