FOLLOW US: facebook twitter

Ντ. Παναγιωτακόπουλος: «Ο τελικός κρίθηκε στα λάθη μας»

Ημερομηνία: 28-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panagiotakopoulos

Ο Ξενοφών στάθηκε καλά στο α΄ ημίχρονο του τελικού, αναχαίτισε τις περισσότερες επιθέσεις του Πανηλειακού, δεν έκανε λάθη, κάτι όμως που δεν συνέβη στο β΄ ημίχρονο. Η φάση του 47΄ με τον Τσάμπρα να γυρίζει χωρίς δύναμη τη μπάλα με το κεφάλι στον Κουτρουμπή και να παρεμβάλλεται ο Χατζηστάμου για το 1-0, ήταν κρίσιμη για την εξέλιξη του αγώνα, όπως και το δεύτερο γκολ, με τη μπάλα να γλιστράει από την αγκαλιά του Κουτρουμπή. Αυτό τόνισε και  στις δηλώσεις του στην «Πρωινή» ο τεχνικός του Ξενοφώντα, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος: «Ο τελικός κρίθηκε σε δύο λάθη μας. Στο πρώτο γκολ ήταν εύκολο να τελειώσει η φάση αλλά ο Τσάμπρας δεν εκτίμησε σωστά. Όλοι κάνουμε λάθη, δεν το ήθελε φυσικά και αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Στο δεύτερο γκολ αδράνησε η άμυνα και οι μεγάλες ομάδες, όπως είναι και ο Πανηλειακός, δεν συγχωρούν τα λάθη. Στο 2-0 τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι.  Στο α΄ ημίχρονο σταθήκαμε καλά και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στην ανάπαυλα είπαμε πως αν  κρατήσουμε το μηδέν πίσω, ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ μας, κάτι όμως που δεν έγινε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ξενοφώντα.

«Ο Πανηλειακός δεν συγκρίνεται…»

Στη διαπίστωσή μας ότι ο Ξενοφών δεν ήταν καλός στο επιθετικό κομμάτι, ο προπονητής του Ξενοφώντα ανέφερε: «Αν ανεβαίναμε πιο ψηλά, ο Πανηλειακός θα έβρισκε χώρους με τους γρήγορους ακραίους που έχει και θα μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Ο Πανηλειακός έχει  ποιότητα και δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία ομάδα. Διαθέτει πενταπλάσιο μπάτζετ από μας και τα μεγέθη είναι διαφορετικά», τόνισε ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος με πάσα ειλικρίνεια.

Αποχωρήσεις παικτών

Ο Ξενοφών μετά την απώλεια του Κυπέλλου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Το βασικό αμυντικό δίδυμο αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα. Γιώργος Παναγόπουλος και Σάκης Τσάμπρας, αποχώρησαν για επαγγελματικούς λόγους, ενώ σε δύο εβδομάδες θα αποχωρήσει για τον ίδιο λόγο και ο Νεκτάριος Ζούλης. Συν τοις άλλοις, για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανηλειακό στην Κρέστενα, δεν υπάρχει δεύτερος τερματοφύλακας (ο Κουτρουμπής αποβλήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του τελικού) και χρέη γκολκίπερ θα αναλάβει ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μπαλαφάρας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot