FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Παναγιωτακόπουλος: «Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα παλέψουμε»

Ημερομηνία: 23-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panagiotakopoulos

Ο Ξενοφών Κρεστένων προετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου με τον Πανηλειακό το Σάββατο, στο Ενωσιακό, όπου θα διεκδικήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο. Τη σεζόν 2014-2015 είχε φτάσει ξανά στον τελικό αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι από τον Αστέρα/Πανόπουλο με 5-4 (0-0 ήταν η κανονική διάρκεια και η παράταση). Ο τεχνικός του Ξενοφώντα, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, φτάνει για πρώτη φορά ως προπονητής σε τελικό Κυπέλλου, αφού φέτος ξεκίνησε την προπονητική, ενώ ως ποδοσφαιριστής είχε παίξει σε οχτώ τελικούς και έχει σηκώσει την κούπα πέντε φορές (τρεις με την Εράνη Φιλιατρών, μία με τον Αστέρα Αμαλιάδας και μία με το Πανόπουλο).

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Ο ερυθρόλευκος τεχνικός μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τον τελικό του Σαββάτου, έχρισε φαβορί τον Πανηλειακό, αλλά τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του τροπαίου: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, είμαστε το αουτσάιντερ, αφού ο Πανηλειακός έχει το πιο πλούσιο ρόστερ, ενώ με βάση και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, είναι η καλύτερη ομάδα. Εμείς όμως έχουμε πιθανότητες και τις λύσεις να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας «τύχη» αλλά και το πάθος που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Μπορεί να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για να πάρουμε το Κύπελλο», τόνισε ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος. Στην ερώτησή μας, αν συμφωνεί με τη δήλωση του τεχνικού του Πανηλειακού, Σπύρου Αντωνόπουλου, χθες στην «Πρωινή», ότι σε αυτά τα παιχνίδια μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πάθος των παικτών και το ποιος το θέλει περισσότερο, ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος συμφώνησε απόλυτα: «Συμφωνώ με τον Σπύρο, πρόκειται για ένα μονό παιχνίδι, στο οποίο διακυβεύεται ένα τρόπαιο και αυτό από μόνο του δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν περισσότερο πάθος και να κυριαρχήσουν στις προσωπικές μονομαχίες. Αυτά τα δύο στοιχεία, η δύναμη και το πάθος, μετρούν περισσότερο από καθετί άλλο, σε έναν τελικό».

Πάνοπλος στον τελικό

Ο Ξενοφών θα παραταχθεί πάνοπλος στον τελικό, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Ο Νίκος Δαβουρλής επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Αίαντα και είναι πλέον απολύτως καλά, ενώ ο πολύπειρος όσο και ικανότατος επιτελικός μέσος Ντέγιαν Μιλοσέφσκι, πήρε ανάσες αφού δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα  του.

* Ο Ξενοφών θα έχει το Σάββατο τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων του στη Σπιάντζα. Όπως έγινε γνωστό, θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 3.15μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Κρέστενας, για όσους δεν μπορούν  να μεταβούν στο γήπεδο με δικό τους μέσο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot