FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Απέκτησε νόημα η νίκη επί του Άρη»

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου, Ντίνος Καλαμπάκος, δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου ότι απέκτησε νόημα η νίκη στο «Αλεξάνδρειο»: «Πολλά συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, ήταν άκρως ανταγωνιστικό και πάρα πολύ καλό για 50 λεπτά παιχνιδιού, ήρθαν διαβασμένοι, έπαιξαν καλά, είχαν διάθεση, είχαν πάθος, είχαν επιθυμία, είχαν τακτική, αλλά στο τέλος ευτυχώς κερδίσαμε εμείς και έτσι απέκτησε και νόημα η νίκη επί του Άρη.

Γιατί ήμασταν λίγο στριμωγμένοι και τώρα ξαναμπήκαμε στην λογική και την ρότα να κάνουμε τις 8 νίκες για να μην έχουμε πρόβλημα. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ήμασταν πολύ ευγενικές και οι δύο ομάδες, χαρίζαμε ο ένας στον άλλο το παιχνίδι. Μπορεί να παραπονιέται ο κόουτς για δύο εύκολα λέι-απ που χάσανε και ίσως να είχαν τελειώσει το παιχνίδι και εμείς να γκρινιάζουμε για κάποιες βολές πάρα πολύ κρίσιμες που δεν μπήκαν, αλλά τελικά προσφέραμε ένα καταπληκτικό θέαμα στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια και νομίζω το ευχαριστήθηκαν και οι τηλεθεατές».

Νίκος Βετούλας: «Όποιος και να κέρδιζε θα ήταν δίκαιο»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, ανέφερε από τη μεριά του: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, άκρως ανταγωνιστικό και θεαματικό. Όποιος και να κέρδιζε το παιχνίδι θα ήταν δίκαιο κατά την άποψή μου. Συγχαρητήρια και στους διαιτητές, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κόροιβος κέρδισε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς, εμείς μπήκαμε λίγο αγχωμένα στο παιχνίδι, στην πορεία το ισορροπήσαμε, αλλά στην ουσία παίζαμε χωρίς πλέι-μέικερ. Ήταν ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι, αλλά από την άλλη στο κρίσιμο σημείο η κούραση και κάποια λάθη οδήγησαν στην νίκη του Κοροίβου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος