FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Έχουμε δρόμο ακόμα…»

Ημερομηνία: 12-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Kόροιβος νίκησε εύκολα το Φάρο στον πρώτο «τελικό» και ο προπονητής του Ντίνος Καλαμπάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στις αλλαγές των ξένων, αλλά και στα σενάρια παραμονής: «Ευτυχώς που κερδίσαμε, γιατί εδώ και ένα μήνα δεν είχαμε καθόλου χαμόγελο. Κάθε αλλαγή ήταν σαν να περνάμε τρικυμία. Με τις δύο αλλαγές κάτι κάναμε. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε ακόμα δρόμο. Αν τα πράγματα πάνε φυσιολογικά, είτε διπλή είτε τριπλή ισοβαθμία θα υπάρξει. Τώρα θα δούμε. Γίνονται και διάφορα παράξενα. Μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ βραχυκυκλώσαμε όλοι».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Φάρο είπε: «Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Παίζαμε πολύ άσχημα τον τελευταίο καιρό. Προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε διάθεση και φανατισμό και μέσα στην Αμαλιάδα παίξαμε πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε την κακή ψυχολογία που είχαμε και θέλαμε να παίξουμε καλά. Ολυμπιακός μας συνέθλιψε, ο ΠΑΟΚ μας κατάπιε».

Τέλος, για την εμφάνιση του Κάρσον, είπε: «Ο Κάρσον είναι καλός σουτέρ και αισθάνεται καλά στην Αμαλιάδα. Του είπαμε πως αν είναι ελεύθερος να πάρει τα σουτ. Εμάς ο υπολογισμός μας ήταν να κερδίσουμε με 5 πόντους, για να έχουμε τη διαφορά».

Πλέον ο Κόροιβος εστιάζει την προσοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα (ώρα 7μ.μ.), όπου θα παλέψει για τη νίκη που θα του δώσει  την παραμονή. Βέβαια, ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι καθώς ο Προμηθέας είναι τρίτος πλέον στη βαθμολογία και θέλει να παίξει Ευρώπη τη νέα σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος