FOLLOW US: facebook twitter

Νικόλ Στράντζαλη: «Είμαστε μια ομάδα με λαμπρό μέλλον»

Ημερομηνία: 29-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνέντευξη της Νικόλ Στράντζαλη για την πορεία της γυναικείας ομάδας του Πανηλειακού

Η ιστοσελίδα womensports.gr, έκανε αφιέρωμα στη φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας του Πανηλειακού και φιλοξενεί συνέντευξη της Νικόλ Στράντζαλη. Η 18χρονη μέσος Νικόλ Στράντζαλη, η οποία αγωνίστηκε με την Εθνική Νεανίδων στα τέλη Απριλίου, στα φιλικά με την Εθνική Κύπρου,  μετρά τρία χρόνια στην ομάδα του Πύργου. Ξεκίνησε από… μωρό να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αφού μεγάλωσε στα γήπεδα λόγω του πατέρα της και ακολούθησε τα βήματά του. Ο λόγος για τον μεγάλο άσο Γιώργο Στράντζαλη, που η Νικόλ τον θεωρεί μέντορά της, καθώς της δίδαξε πολλά μυστικά της μπάλας και γενικότερα της ζωής. Η νεαρή ταλαντούχος  χαφ πέτυχε τρία γκολ φέτος, εκ των οποίων το ένα στο Κύπελλο ενώ οι συμπαίκτριές της την αποκαλούν «Freedom».

Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας σας στο φετινό πρωτάθλημα;

Φέτος θεωρώ πως δεν είχαμε μαζί μας τον παράγοντα τύχη, γιατί αγωνιστικά ήμασταν αρκετά καλές, αλλά δεν ολοκληρώναμε σωστά τις τελικές φάσεις και το αποτέλεσμα αρκετές φορές δεν ήταν το επιθυμητό.
Δίκαιη η βαθμολογική σας θέση στον 3ο όμιλο;

Πιστεύω ότι η 5η θέση που τερματίσαμε στο φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικης κρίνεται δίκαιη, αλλά θεωρώ ως σύνολο έπρεπε να βρισκόμαστε στη πρώτη τριάδα. Παρόλα αυτά σίγουρα αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της ομάδας μας που διακατεχόταν από έντονο πάθος και δύναμη σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Στο Κύπελλο φτάσατε στους «8» του θεσμού, αποκλείοντας τον αήττητο και πρωταθλητή του 2ου ομίλου ΟΦΗ και τη Γλυφάδα που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική; Περιμένατε αυτήν την αξιόλογη παρουσία σας στο θεσμό;

Στο Κύπελλο καταφέραμε να προκριθούμε στη φάση των “8” αποκλείοντας δύο πολύ ισχυρές ομάδες. Πιστεύω με αυτά τα δύο αποτελέσματα, αποδεικνύουμε ότι αποτελούμε μια καλή και δυνατή ομάδα με λαμπρό μέλλον.
Νέα άτομα και στο πάγκο της ομάδας όσον αφορά το κοουτσάρισμα τη φετινή αγωνιστική χρονιά;

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονταν δύο πολύ καλοί προπονητές, οι κ.κ.  Κώστας Μπακάλης, Γιάννης Γκότσης που μας βοήθησαν και μας στήριξαν μέχρι τελευταία στιγμή.
Ο κόσμος του Πύργου έδωσε το «παρών»  φέτος με σκοπό να σας ενθαρρύνει;

Στο γήπεδο είχαμε την πλήρη υποστήριξη του κόσμου που μας εμψύχωνε στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές της ομάδας. Γενικά, τοπικοί επιχειρηματίες και ολόκληρος ο Νομός Ηλείας βοήθησε αρκετά, ώστε η ομάδα μας να ανταπεξέλθει πλήρως στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Εκ μέρους της ομάδας οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε που στάθηκαν δίπλα μας.

 

Από την άλλη, λίγα λόγια για τη Διοίκηση της ομάδας σας;

Φέτος η νέα διοίκηση μας υποστήριξε αρκετά, δίνοντας το «παρών» τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς και μας τα παρείχαν όλα όσα χρειαζόμασταν.
Το μήνυμα που στέλνεις σε μικρά κοριτσάκια, ώστε να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο;

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί αποκλειστικά ανδρικό άθλημα, πράγμα που με βρίσκει τελείως αντίθετη. Είναι ένα αρκετά δυναμικό άθλημα, το οποίο σου διδάσκει πολλά και για να παίξεις ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι έξυπνος, να κάνεις σωστές μεταβιβάσεις και κινήσεις υπό μεγάλη πίεση, γεγονός πολύ δύσκολο άρα δηλώνω θετικότατη στο να ασχολούνται τα κορίτσια με το ποδόσφαιρο, γιατί έχουν να κερδίσουν πολλά!

Αγαπημένος παίκτης;

Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ειναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής με άψογη συμπεριφορά και σωστή πειθαρχία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Κατά τη γνώμη μου διαθέτει όλο το σύνολο ενός σωστού ποδοσφαιριστή αλλά και ηγέτη. Αυτό που ξεχωρίζω σε αυτόν, εκτός από το ταλέντο του και την τρομερή του ικανότητα με τη μπάλα, είναι το ομαδικό του πνεύμα.

Τελικά «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά»; Ακολούθησες τα βήματα του πατέρα σου Γιώργου Στράντζαλη;

Ναι ακολούθησα τα βήματα του πατέρα μου. Από μικρή τον θαύμαζα με το πάθος, το ήθος και τον τρόπο που αγωνιζόταν και στη συνέχεια με τις προπονητικές του γνώσεις και ικανότητες. Είναι ο μέντορας μου, με έχει βοηθήσει αρκετά με αμέτρητα μυστικά της μπάλας που μου έχει διδάξει γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα γύρω από τη ζωή».
Τι εύχεσαι για την ομάδα σας και γενικότερα για το γυναικείο ποδόσφαιρο της χώρας μας;

Εύχομαι σε όλη την ομάδα μου υγεία και τη νέα αγωνιστική χρονιά να καταγράψουμε μια καλύτερη πορεία και να οδηγήσουμε τον Πανηλειακό μας πιο ψηλά και εκεί που του αρμόζει! Το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και κάποια στιγμή να φθάσει το ανδρικό επίπεδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος