FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρή η 64χρονη Παρασκευή Ντούπη από το Μαζαράκι Πηνείας

Ημερομηνία: 06-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

5 ακόμα τραυματίες στον κόμβο Γαστούνης

Δεν έχει τέλος ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων στην αιματοβαμμένη – κατ’ ευφημισμόν – εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Το μεσημέρι της Παρασκευής μια 64χρονη γυναίκα, η Παρασκευή Ντούπη του Βασιλείου από το Μαζαράκι Πηνείας, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που συνέβη στον κόμβο Γαστούνης – Κοροίβου

Το δυστύχημα συνέβη στις 12,40 το μεσημέρι. Το ασημί αυτοκίνητο μάρκας Mazda που οδηγούσε ένας άντρας από την Πάτρα και επέβαιναν ακόμα δύο άντρες, με κατεύθυνση προς τον Πύργο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μαύρο Opel Που οδηγούσε ένας άλλος άντρας και επέβαιναν η 64χρονη και ο σύζυγός της. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή στο σημείο της πίσω πόρτας εκεί που καθόταν η άτυχη γυναίκα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο Γ.Ν. Πύργου τους πέντε άντρες και τη γυναίκα τραυματίες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η 64χρονη εξέπνευσε συνέπεια των τραυμάτων της φτάνοντας στο νοσοκομείο.

 

Το αυτοκίνητο που επέβαινε η 64χρονη είχε κατεύθυνση από τη Γαστούνη προς τον Κόροιβο με προορισμό την Πηνεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη αποτελεί την αιτία που προκλήθηκε το δυστύχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot