FOLLOW US: facebook twitter

Ναμπίλ Μοράντ: «Μετέχω ολόψυχα στη χαρά σας»

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32344″ img_size=”full”][vc_column_text]Μήνυμα δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ για επιτυχόντες σε ΑΕΙ- ΤΕΙ

«Νέες και Νέοι, Απόφοιτοι των Λυκείων του Δήμου μας ,
η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, για τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Πατρίδας μας, είναι για όλους εσάς, η αφετηρία ενός νέου κύκλου της ζωής σας.

Μετέχω, ολόψυχα, στη μεγάλη χαρά, όσων θα συνεχίσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Τους εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου, το συγκεκριμένο σκαλοπάτι της γνώσης, να τους οδηγήσει στο επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται, σε μια Πατρίδα που θα αξιοποιήσει τα εφόδιά τους.

Παράλληλα, τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και στους Γονείς, αλλά και σε εκείνους τους Δασκάλους και τους Καθηγητές τους, που συγκινημένοι καμαρώνουν την επιτυχία των παιδιών τους, αφού διαμόρφωσαν  το σταθερό υπόβαθρο της γνώσης, το οποίο τα οδήγησε στην επιτυχία.

Για εκείνους που, η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων, δεν είχε το αποτέλεσμα που ποθούσαν, είμαι σίγουρος ότι, θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα, και θα επιδιώξουν, εκ νέου και με πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία, την επιτυχία να εισαχθούν στη Σχολή που επιθυμούν.

Εύχομαι καλές σπουδές σε όλους και πάντα επιτυχίες>>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot