FOLLOW US: facebook twitter

Ναμπίλ Μοράντ: «Η ξεχωριστή περίπτωση που λέγεται Ανδρέας Κορομηλάς»

Ημερομηνία: 17-12-2016 | Συντάκτης:

nabil-morand

Απάντηση δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

«Μια αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες»

Από το 2010, όταν δημιουργήθηκε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η Τοπική Αυτοδιοίκηση υπηρετήθηκε και υπηρετείται από πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους και παρατάξεις.

Οι περισσότεροι, αποδεδειγμένα εργάστηκαν και εργάζονται για την πρόοδο του Δήμου, είτε σαν μέλη της Δηοτικής Αρχής, είτε από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Ανάμεσά τους, όμως, υπάρχει και μια εντελώς ξεχωριστή περίπτωση που ακούει στο όνομα Ανδρέας Κορομηλάς.

Ο συμπολίτης που ήταν απών σαν Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής Αρβανίτη, ο Σύμβουλος που ουδέποτε πρότεινε κάτι, ο Σύμβουλος που απλά περίμενε να έρθει η μέρα που θα γίνει Δήμαρχος.

Βολεμένος για χρόνια στην θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, είδε την παράταξη του πρώην Δημάρχου να καταρρέει, χωρίς να κάνει τίποτα. Πάντα περίμενε σιωπηλός στην γωνία. Οποιοσδήποτε διαβάσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα το διαπιστώσει.

Επένδυε σε δύο πράγματα. Στην σιωπή και στον διχασμό.

Αυτά τα δύο μειονεκτήματα του χαρακτήρα του και, φυσικά, η έλλειψη ικανότητας, οδήγησαν τους συμπολίτες στην επιλογή να μην του επιτρέψουν να γίνει Δήμαρχος. Ευτυχώς για τον Δήμο.

Οι Δημότες ανέθεσαν την ευθύνη σε εμάς, να κερδίσουμε τον χρόνο που χάθηκε εξαιτίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, αλλά και εξαιτίας, προσωπικά, του κυρίου Κορομηλά, που μετέτρεψε το Λιμενικό Ταμείο σε προσωπικό του καταφύγιο, όπου έκανε ό,τι ήθελε, τάζοντας και πληρώνοντας ό,τι ήθελε, περιμένοντας να γίνει Δήμαρχος.

Η σκληρή πραγματικότητα γι’αυτόν, είναι ότι δεν θα καταφέρει να γίνει Δήμαρχος, γιατί εξακολουθεί να επενδύει στην σιωπή στην άρνηση και, φυσικά, σε ικανότητες που δεν έχει.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αναπτύξει μια προσπάθεια συκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής, η οποία καταφέρνει μέσα στην κρίση, να αξιοποιεί ΟΛΑ τα διαθέσιμα προγράμματα και κονδύλια προς όφελος των Δημοτών.

Αγνοεί ότι όσα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας, δεν είναι αυτονόητα.

Τα κοινωνικά προγράμματα δεν έρχονται μόνα τους. Ούτε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια. Ούτε οι διαδημοτικές συνεργασίες. Ούτε η, διεθνώς αναγνωρισμένη, ήπια αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος. Ούτε η καθαριότητα, ούτε τα έργα, ούτε η χρηστή διαχείριση του Λιμανιού, ούτε η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, ούτε η πραγματική πολιτιστική ανάπτυξη.

Η Δημοτική Αρχή, με όλα τα στελέχη της, αλλά και την δημιουργική συμβολή πολλών Συμβούλων άλλων παρατάξεων που αγαπούν τον Δήμο περισσότερο από τον εαυτό τους, εργάζεται για το καλό των Δημοτών και για την κοινωνική συνοχή.

Ο κύριος Κορομηλάς, μαθημένος σρην απραξία, παραμένει ΑΠΩΝ. Μαζί με λίγους, ελαχίστους ποιοτικά και ποσοτικά Συμβούλους που ονειρεύονται να επιβιώσουν πολιτικά μέσα από τον διχασμό, την συκοφαντία και τον μηδενισμό.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον προσωπικό τους κατήφορο.

Η δουλειά δεν μας αφήνει χρόνο για πέταμα.

Μέρες που είναι, έχει την ευκαιρία να στείλει «γράμμα στον Αη-Βασίλη» και να περιμένει κάποιον να τον κάνει Δήμαρχο.

Του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και σιωπηλά, για το καλό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ

Δήμαρχος Ανδραβιδας Κυλλήνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot