FOLLOW US: facebook twitter

«Νίνα η Λεμονίτα» για καλό σκοπό…: Τα παιδιά της συνοικίας Παπακαυκά θα προσφέρουν σε οικογένειες του Δήμου ‘Ηλιδας δημιουργώντας μια θεατρική παράσταση

Ημερομηνία: 28-09-2018 | Συντάκτης:

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση, ετοιμάζουν τα παιδιά της συνοικίας Παπακαυκά Αμαλιάδας, με  πρωτοβουλία της συγγραφέως  ‘Αννας Κορτέση σε συνεργασία με την υπεύθυνη του κέντρου κοινότητας του Δήμου Ηλιδας, παράρτημα Ρομά Βασιλικής Αυγερινοπούλου και της προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Neve Roma κυρίας Γεωργίας Δημητρίου.

Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο παραμύθι της Άννας Κορτέση με τίτλο «Νίνα η Λεμονίτα» από το οποίο έχει παραχωρήσει η συγγραφέας όλα τα εμπορικά δικαιώματα στο ορφανοτροφείο Κρίκκειο. Μηνύματα ήθους, αξιοπρέπειας , διαφορετικότητας, διατροφής και αξίες όπως της οικογένειας που λαμβάνουμε από το παραμύθι θα μεταφερθούν στην σκηνή αλλά θα γίνουν και έμπρακτη πράξη αφού την ημέρα της παράστασης θα γίνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες του Δήμου ‘Ηλιδας.

Η κυρία ‘Αννα Κορτέση ευχαρίστησε από την πλευρά της την κ. Βασιλική Αυγερινοπούλου και την κ. Γεωργία Δημητρίου  που αποδέχτηκαν την πρότασή της  με μεγάλη χαρά και διάθεση. Στο θεατρικό θα συμμετέχουν πάνω από 40 παιδιά τα οποία δουλεύουν με μεγάλη διάθεση και όπως σημείωσε η κ. Κορτέση τα παιδιά θα εισπράξουν πολύτιμα μηνύματα.

Από την πλευρά της η  κ. Βασιλική  Αυγερινοπουλου συμπλήρωσε ότι το κέντρο στήριξης του Δήμου Ηλιδας, παράρτημα Ρομά έχει ξεκινήσει μια σειρά δράσεων με σκοπό την σωστή ένταξη τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και την συγκεκριμένη προσπάθεια την αγκάλιασαν όλοι.

Τέλος, η  πρόεδρος του neve roma κ.Γεωργία Δημητρίου επισήμανε ότι τα παιδιά υποδέχτηκαν την κυρία Άννα Κορτεση με ενθουσιασμό και αγάπη, πρόκειται για έναν πρόκειται εξαιρετικό άνθρωπο και μια σημαντική πρωτοβουλία και η παράσταση θα ανέβει μέσα Δεκεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος