FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τρ.-Χάβαρι 4-1: Συνεχίζει απτόητη…

Ημερομηνία: 22-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43694″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Νίκη Τραγανού επικράτησε δίκαια, αλλά όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ, του Χαβαρίου, με 4-1 στο γήπεδο της Γαστούνης (λόγω τιμωρίας της έδρας της). Ο Σπύρος Αντωνόπουλος ξεκούρασε Γεωργιόπουλο και Νίκο Κολοτούρο, αλλά η Νίκη ήταν πολύ καλή στο α΄ μέρος, δημιούργησε πολλές φάσεις και σκόραρε δύο φορές. Το 1-0 έκανε ο Δημήτρης Κολοτούρος στο 15΄ μετά από σέντρα του Κώστα Κολοτούρου από δεξιά και το 2-0 ο Παρασκευόπουλος στο 30΄. Στην επανάληψη, οι πρωτοπόροι χαλάρωσαν και το Χάβαρι ξαναμπήκε στο παιχνίδι, με γκολ του Μπατζακόπουλου στο 70΄. Από κει και πέρα όμως, οι μελανόλευκοι δεν απείλησαν με ισοφάριση την εστία του Ρούνη και η Νίκη στις καθυστερήσεις πέτυχε δύο γκολ με τον Καλογερόπουλο και τον Παρασκευόπουλο και κλείδωσε το τρίποντο.

Νίκη Τρ.: Ρούνης, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (46΄ Κασσιανός), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης (55΄ Παπαχριστόπουλος), Μπράβος (80΄ Σαραντούλιας), Δούλος (65΄ Βουτσάνης), Καλογερόπουλος, Παρασκευόπουλος, Στ. Κολοτούρος, Δ. Κολοτούρος.

Χάβαρι: Καρασούλας, Χατζηγιάννης, Κοκκώνης (46΄ Α. Μαργαρώνης), Μπουντουβής, Ρούνης, Καμαρινός, Σπ. Μαργαρώνης, Χριστόπουλος (70΄ Πυλαρινός), Μπουρούκης, Αντωνόπουλος (60΄ Γιαννόπουλος), Μπατζακόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot