FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τρ.- Ολυμπιακός Σ. 5-1: Θρίαμβος Νίκης στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Τον κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-1 και έδειξε την ανωτερότητά της ενόψει των πλέι-οφ. Μόλις στο 4’ ο Δημήτρης Κολοτούρος , μετά από πάσα του Δούλου, άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» και στο 10’ ο Παρασκευόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0.  Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο να μειώσει το σκορ στο 25΄, με μια κεφαλιά του Κώστα Τσακοπιάκου που πέρασε λίγο άουτ και στο  32’ ο Γεωργιόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χοτζάι. Ο Νίκος Κολοτούρος ευστόχησε στο πέναλτι και σημείωσε το 3-0, κλειδώνοντας από νωρίς τη νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62’ ο πρώτος σκόρερ της Νίκης, Δημήτρης Κολοτούρος, με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 72΄ ο Γεωργιόπουλος,  αφού συνδυάστηκε ωραία με το Νίκο Κολοτούρο και το Δούλο, πέτυχε το 5-0. Ο Ολυμπιακός που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Καλουτά.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (65’ Στ. Κολοτούρος), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης (72’ Βουρτσάνης), Καλογερόπουλος (60’ Μπράβος), Παρασκευόπουλος (75’ Γ. Κασσιανός), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός (75’Α. Τσακοπιάκος), Μαρκόπουλος Μ., Σαββανίδης, Χοτζάι, Γεωργίου (46’ Λαμπρόπουλος), Κ. Τσακοπιάκος, Κολτσίδας, Χ.Μαρκόπουλος (60’ Κάσσας), Καράμπελας (35’ Καλουτάς), Σταυρούλιας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος