FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Πρόκληση οι τελικοί

Ημερομηνία: 18-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τη Νίκη Τραγανού οι τελικοί και η διεκδίκηση της ανόδου αποτελούν πρόκληση. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα πέτυχε τον αρχικό στόχο της που ήταν η πρόκριση στους τελικούς και πλέον μπροστά της υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση, η διεκδίκηση της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Έτσι, αντιμετωπίζουν τους τελικούς στις τάξεις της ομάδας και χωρίς άγχος θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν, όπως ανέφερε ο τεχνικός Θοδωρής Λούρμπας, σε επικοινωνία που είχαμε χθες μαζί του. Οι «μπλε» λοιπόν θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το Σάββατο και σε κάθε αγώνα των τελικών, αναγνωρίζοντας πως το φαβορί είναι ο Πανηλειακός, αλλά οι ίδιοι θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να εμφανίσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ως συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεων στους ημιτελικούς με τη Δόξα.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση και το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Σπύρος Γκρίλλας. Ο νεαρός μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 22 Απριλίου, στο ματς με τη Δόξα για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας υποστεί διάταση συνδέσμων. Αυτή την εβδομάδα προπονείται κανονικά και ο Θοδωρής Λούρμπας θα κρίνει στην τελευταία σημερινή προπόνηση αν είναι σε θέση να προσφέρει το Σάββατο ή όχι.

 

Δωρεάν μετάβαση στον Πύργο

Όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της Νίκης «για τον πρώτο αγώνα του τελικού των πλέι-οφ του πρωταθλήματος Α1, Πανηλειακός-Νίκη Τραγανού, το Σάββατο 20-05-2017 και ώρα 18:00, η ομάδα μας διαθέτει δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά των φίλων της που επιθυμούν να μεταβούν στον Πύργο και να στηρίξουν την ομάδα. Σε αυτούς τους αγώνες η ομάδα μας σας θέλει όλους κοντά της. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από την πλατεία στις 16:45. Πληροφορίες και κλείσιμο θέσεων: Δρυμώνας Φώτης-6932558156 και Γκογκάκης Παναγιώτης-6932408481».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot