FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Με Αντωνόπουλο στα γκολπόστ

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33039″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης κι αναμένεται να αποτελέσει το «φύλακα» άγγελο της εστίας των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Αντωνόπουλος, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Καβασίλων κι έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων για χρόνια στον Αστέρα Αμαλιάδας αλλά και σε άλλες ηλειακές ομάδες, αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του Τραγανού, που έχει θέσει ψηλά τον πήχη και για τη νέα σεζόν.

“Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ανδρέα Αντωνοπούλου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλη επιτυχία προσωπική και συλλογική”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στο στόχαστρο υπάρχουν και κάποιες ακόμα περιπτώσεις (που χειρίζονται οι διοικούντες κι ο τεχνικός Θόδωρος Ανδριόπουλος). Μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος (αν δε συνεχίσει στον Αστέρα) κι ο Άγγελος Μπαρδούσης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot