FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ηλειακός Λ. 0-0: Ξανά άσφαιρη η Νίκη

Ημερομηνία: 10-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού δεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κι έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ηλειακό, που πλέον θεωρείται απίθανο να μπει σε περιπέτειες. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα (έπεσε στην 3η θέση),  πίεσε και είχε δύο δοκάρια σε κεφαλιά του Καλογερόπουλου στο 25΄ από κόρνερ  του Νίκου Κολοτούρου και στο 65΄ σε νέα κεφαλιά του Γεωργιόπουλου από σέντρα του Κώστα Κολοτούρου. Επιπλέον, στο 33΄ ο Καλογερόπουλος από καλή θέση σούταρε λίγο άουτ. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Παναγόπουλος  από πλευράς Ηλειακού επειδή  χτύπησε εκτός φάσης τον Γκρίλλα και ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Αμέσως μετά την εκτέλεση του φάουλ, ο Ηλειακός βγήκε επικίνδυνα στην  αντεπίθεση με τον Τσουκαλά αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή  ο Κώστας Κολοτούρος.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Γ. Κασσιανός (46΄ Γκρίλλας), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος, Δούλος (70΄ Γιαννακόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ηλειακός: Βόσσος, Σταματόπουλος, Στριγγάς, Κουρής, Παπαστεργίου, Μουσερής, Μπάχα, Κόστα (16΄ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Σώκαλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot