FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: «Γιορτή οι αγώνες με Πανηλειακό»

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διοίκηση της Νίκης Τραγανού, εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Κυριακής, μέσω της οποίας συγχαίρει τον προπονητή Θοδωρή Λούρμπα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πρόκριση στους τελικούς των πλέι-οφ και εύχεται οι αγώνες με τον Πανηλειακό να αποτελέσουν γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Τραγανού συγχαίρει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1. Επίσης ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την στήριξή τους ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ενόψει των αγώνων με τον Πανηλειακό εύχεται οι αγώνες αυτοί να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και από την πλευρά της θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αυτών. Καλεί σε συνεργασία τη Διοίκηση του Πανηλειακού για την όσο πιο ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης προτείνει στη Διοίκηση του Πανηλειακού να γίνει πριν τα παιχνίδια κοινή συνέντευξη τύπου των προπονητών, των αρχηγών και εκπροσώπου της Διοίκησης κάθε ομάδας ώστε να δείξουμε ότι αυτοί οι τελικοί είναι μια γιορτή και τίποτα παραπάνω και όλοι μαζί στο τέλος των αγώνων να χειροκροτήσουμε τον νικητή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot