FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη με ανατροπή ο «ημίθεος»

Ημερομηνία: 08-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

axilleas

Α2 Κατηγορία- Έξαρχος Άρτος- Καφέ

Πέλοπας Πύργου- Αχιλλέας Νεοχωρίου 1-2

ΜΕΓΑΛΗ εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας Νεοχωρίου το Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο επί του Πέλοπα Πύργου με 2-1 και βελτίωσε τη θέση του, έχοντας ως στόχο την είσοδο στην τετράδα.

Στο α’ ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο και οι αξιόλογες φάσεις ήταν μόνον δύο. Στο 30’ ο Ντούγκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πέλοπα, σούταρε αλλ’ ο Μπέλτσος απέκρουσε με το ποδι σε κόρνερ. Στο 40’ ο Τρίμμης έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Αστερόπουλου και ο ίδιος ο Τρίμμης αστόχησε σε κοντινή κεφαλιά!

Στην επανάληψη ο προπονητής του Αχιλλέα ρίσκαρε πολύ, πραγματοποιώντας δύο αλλαγές, προκειμένου να δώσει πνοή στην ομάδα του και τα κατάφερε, αφού πήρε τελικά τη νίκη. Έτσι στο 54’ ο Ντούγκας είχε καλή κεφαλιά που έβγαλε κόρνερ ο Μπέλτσος. Ακολούθησαν τέσσερις καλές ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων με το νεαρό Σακελλαρίου 68’, 72’ και 74’, για να απαντήσει με σουτ στο κάθετο δοκάρι ο Βασιλείου!

Η τιμωρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88’, με σουτ του 16χρονου Περικλέους εκτός περιοχής, ο οποίος Περικλέους είχε μπει στο 80’! Και σα να μην έφτανε αυτό ο έμπειρος Τσελεπής που προωθήθηκε στην περιοχή του Πέλοπα στο 90’ με σουτ, χάρισε στον Αχιλλέα τη νίκη (1-2).

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από τους νικητές ο γκολκήπερ Κουτσαβίτης και οι Μαργαρώνης, Αλεξανδρής, Ντούγκας. Από τον Πέλοπα οι Μπουλούτας, Καλαθάς, Τρίμμης, Δημητρόπουλος. Καλή η διαιτησία του Σφυρή.

 

Οι συνθέσεις

ΠΕΛΟΨ: Μπέλτσος, Χριστακόπουλος, Μπουλούτας, Γεωργόπουλος, Καλαθάς, Αμπελογιάννης, Νικολόπουλος (55’ Σακελλαρίου), Αστερόπουλος, Τρίμμης (λτ 65’ Κοντός), Δημητρόπουλος, Πότκα (86’ Δρακόπουλος).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Λάβδας (80’ Περικλέους), Παναγόπουλος, Αλικανιώτης, Βασιλόπουλος (46’ Βασιλείου), Μπουσάι (46’ Δρακόπουλος), Αλεξανδρής, Ντούγκας, Καλουτάς, Τσελεπής.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος