FOLLOW US: facebook twitter

Νέα κρούσματα διαρρήξεων στον Κάμπο: Μια εκκλησία στη Μανωλάδα και οι αποθήκες του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 27-02-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53570″ img_size=”full”][vc_column_text]Η δράση της σπείρας των ΡΟΜΑ που χτυπούν τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αχαΐα, ενώ φαίνεται να συνδέονται και με κρούσματα και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου, συνεχίζεται. Τα ξημερώματα της Δευτέρας έδρασαν στην περιοχή της Βουπρασίας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν μια εκκλησία στην Μανωλάδα και οι αποθήκες του δήμου στην Βάρδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Μανωλάδα οι διαρρήκτες παραβίασαν την πλαινή είσοδο του Ι.Ν. Παμεγίστων Ταξιαρχών στο κέντρο του χωριού. Οι κλέφτες έκοψαν τα σίδερα της πόρτας, έσπασαν τα λουκέτα και τα τζάμια για να μπουν μέσα. Όπως και στις άλλες περιπτώσεις στην Ηλεία, που αναφέραμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, έτσι και εδώ οι δράστες έβαλαν στο μάτι το παγκάρι και το φιλόπτωχο. Δυστυχώς για την εκκλησία περιείχε αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 1200 ευρώ και αυτό αποτέλεσε και τη λεία των δραστών. Εκτιμάται πως η διάρρηξη αυτή συνέβη περίπου στις 4,30 τα ξημερώματα.

Οι διαρρήκτες όμως φαίνεται πως νωρίτερα, είχαν δράσει στην περιοχή της Βάρδας και στο δρόμο από Βάρδα προς Ν. Μανωλάδα, στα παλιά σφαγεία του δήμου, που σήμερα στεγάζουν αποθήκες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Εκεί αφαίρεσαν υλικά, η αξία των οποίων όπως και ο συνολικός αριθμός τους, παρέμενε άγνωστος έως αργά χθες το βράδυ.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Μυλωνόπουλος, «… το πρωί ενημερωθήκαμε για τη διάρρηξη στα παλιά σφαγεία της Βάρδας. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχουν κλέψει. Σίγουρα όμως έχουν κλέψει ηλεκτρολογικό και υδραυλικό υλικό»…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot