FOLLOW US: facebook twitter

Μπήκαν οι τελευταίες πινελιές…: Όλα έτοιμα για την 33η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου

Ημερομηνία: 12-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73211″ img_size=”full”][vc_column_text]Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες για την ετοιμασία της φετινής εμποροπανήγυρης Στρεφίου στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας. Για 33η φορά η εμποροπανήγυρη ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται το κοινό της επίσημα την Κυριακή με τα εγκαίνια στις 7 το απόγευμα. Το κοινό μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη για το σπίτι, παιχνίδια, αξεσουάρ κ.α.

Η φετινή εμποροπανήγυρη περιλαμβάνει πέραν της αγοράς, πάγκους με γλυκίσματα και άλλα εδέσματα, καλλιτεχνικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα κάθε βράδυ από την Κυριακή και φυσικά λούνα πάρκ για μικρούς και μεγάλους.

Όπως τόνισε η συνεργάτης της διοργανώτριας Κασσιανής Λαγανά, Ανδριάνα Γεωργιοπούλου «…πάμε πολύ καλά, εγκαθίστανται οι έμποροι, έτσι ώστε την Κυριακή στις 14 Οκτωβρίου να είναι όλα έτοιμα για τα εγκαίνια. Είναι η 33η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου φέτος και είμαστε πάντα κοντά στον κόσμο. Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιαννακόπουλο για τη στήριξη του και βέβαια όλους τους τοπικούς παράγοντες. Θα πάμε καλά παρά την κρίση. Οι τιμές είναι προσιτές τα προϊόντα καλά, οι έμποροι έρχονται χρόνια εδώ. Ευελπιστούμε πως θα είναι μια πολύ καλή διοργάνωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot