FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος: Συμμετοχή στο «Let’s do it Greece»

Ημερομηνία: 03-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59302″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece», που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Ήλιδας και το Σώμα Σαμαριτών Ερυθρού Σταύρου Αμαλιάδας, έλαβε μέρος η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One For All».

Εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα, στη δράση συμμετείχαν οι αθλητές Γιάννης Σαχπατζίδης, Αλέξανδρος Σπυριδονίδης, Διονύσης Σκουλίδας και Αλέξης Κάτζος, συνοδευόμενοι από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΚΑΕ Κόροιβος, Χάρη Παρασκευόπουλο.

Διοργάνωση αιμοδοσίας

Η ΚΑΕ Κόροιβος και ο Σύλλογος «Δίνω Ζωή», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία από χθες Τετάρτη 2 Μαΐου και για τις επόμενες 10 ημέρες στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα για συγγενικό πρόσωπο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Χαντζή. Όσοι θελήσουν να αιμοδοτήσουν μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας καθημερινά (ώρες 9:00-13:30) αφού πρώτα καλέσουν στο τηλέφωνο 6932614010 (κ. Γρηγόρης Κακολύρης) για να λάβουν τα πλήρη στοιχεία του πάσχοντα συνανθρώπου μας, για τον οποίο θα γίνει η κάλυψη σε αίμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος