FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Γ.Ε. Πανηλειακός: Ευχαριστεί τους χορηγούς

Ημερομηνία: 19-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους χορηγούς: «Η Γ.Ε. Πανηλειακός αισθάνεται την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς της ομάδας μας, οι οποίοι πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και στήριξαν ηθικά και οικονομικά την καινούρια προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος, με σκοπό την επαναλειτουργία του τμήματος μπάσκετ του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αθλητικού σωματείου του τόπου μας, καθώς και την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας.

Σε μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η διαδικασία στελέχωσης της ομάδας ξεκίνησε καθυστερημένα και ως στόχος τέθηκε η άνετη παραμονή στην κατηγορία, η πολύπλευρη συνεισφορά των χορηγών μας ήταν καταλυτική, ώστε λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ομάδα μας να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και την είσοδό της στην πρώτη 3άδα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ-Η και κατ’ επέκταση στα playoffs για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Τέλος, θα επιθυμούσαμε να καλέσουμε ακόμα περισσότερους επιχειρηματίες του τόπου μας, καθώς και φίλους του Πανηλειακού και του μπάσκετ, να συνταχθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή που διενεργείται, ώστε οι υψηλότεροι και πιο σημαντικοί στόχοι που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν, να γίνουν πραγματικότητα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος