FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Με την Εθνική στο Νόβισαντ ο Κατσιαδράμης

Ημερομηνία: 25-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κυριάκος Κατσιαδράμης (τρίτος από αριστερά) από την προηγούμενη παρουσία του στην Εθνική.

 

Μπορεί οι προπονήσεις του τμήματος μπάντμιντον του Φιλαθλητικού να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα για τη νέα αγωνιστική σαιζόν, όμως δραστηριότητα υπάρχει για τον σύλλογο του Πύργου.

Ένας από τους καλύτερους αθλητές του συλλόγου, ο Κυριάκος Κατσιαδράμης, ταξιδεύει για το μακρινό Νόβισαντ της Σερβίας, όπου εκεί μαζί με 6 ακόμη συναθλητές του από συλλόγους της Βορείου Ελλάδος, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα των U-15 ( για αθλητές κάτω των 15 ετών).

Πρόκειται για μεγάλη τιμή για τον Πυργιώτη αθλητή η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεδομένου ότι είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος. Στόχος του είναι να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα, να διακριθεί και γιατί όχι να φέρει ένα βαλκανικό μετάλλιο στην πόλη μας.

Για αυτό ακριβώς το λόγο έκανε και μια ολιγοήμερη προετοιμασία με τον προπονητή του συλλόγου Παναγιώτη Τσόκο και με την συναθλητριά του Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου,  προκειμένου να έρθει στην κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί.

Ολοκληρώνεται τον καμπ μπάντμιντον

Παράλληλα, προς το τέλος του οδεύει το κάμπ μπάντμιντον που πραγματοποιείται αυτες τις μέρες στην κατασκήνωση «ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΜΠ» στο οποίο μετέχουν παιδιά του Φιλαθλητικού. Σε αυτό, όσα παιδιά δήλωσαν συμμετοχή, κάνουν προπονήσεις και στον χώρο της κατασκήνωσης (φυσική κατάσταση) αλλά και στο κλειστό της Κρέστενας (τεχνική και τακτική).

Φέτος έγινε πρώτη φορά πιλοτικά με παιδιά του Φιλαθλητικού και από τη νέα χρονιά ο στόχος είναι να το “ανοίξουν” με την συμμετοχή και αθλητών και από άλλα σωματεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος