FOLLOW US: facebook twitter

Μιλτιάδης Κύρκος: «Κανένα περιθώριο συνεργασίας Ποταμιού ΝΔ»

Ημερομηνία: 28-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κανένα περιθώριο συζήτησης σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας Ποταμιού με τη ΝΔ δεν άφησε ο Μιλτιάδης Κύρκος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247. «Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει σχετική πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα τέτοιες προτάσεις να φτάσουν σε αποτέλεσμα. Η ΝΔ, αποτυγχάνοντας να δείξει κεντρώο προφίλ αναζητεί έναν τρόπο να κάνει άνοιγμα στο κέντρο, όπως για παράδειγμα η πρόταση συνεργασίας με το Ποτάμι. Η πολιτική που προτείνει η ΝΔ και το μήνυμα που δίνει ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι ανανέωση σε όλους τους τομείς αλλά η αναπαλαίωση». Επιπλέον, αναφερόμενους στους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό, ανέφερε ότι «επιβεβαίωσαν στην τελευταία μας συνεδρίαση τη θέση τους υπέρ μια αυτόνομης πορείας του Ποταμιού. Έχουν επίσης δεσμευτεί ότι θα παραδώσουν την έδρα τους εφόσον φύγουν

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία των Πρεσών ο κύριος Κύρκος εξέφρασε την άποψη ότι εφόσον έρθει προς κύρωση στη Βουλή, θα πρέπει να υπερψηφιστεί.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος