FOLLOW US: facebook twitter

Μικρή η ενίσχυση της Δ.Α. Ηλείας από τις τακτικές μεταθέσεις αστυνομικών: Αναμένεται να ενισχυθεί με 8 αστυνομικούς

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με οκτώ αστυνομικούς αναμένεται να ενισχυθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων του 2018. Ο αριθμός θεωρείται ικανοποιητικός σε σχέση με άλλες Διευθύνσεις. Ωστόσο παραμένει μικρός μπροστά στις μεγάλες ελλείψεις και τις πραγματικές ανάγκες του νομού. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει συνταξιοδοτηθεί ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών από την Ηλεία, και τα κενά που δημιουργήθηκαν είναι μεγάλα ξεπερνώντας το 25% της οργανικής δύναμης της Διεύθυνσης.

Σχολιάζοντας τον αριθμό των αστυνομικών που αναμένεται να μετατεθούν στο νομό, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, τόνισε πως «… σε σχέση με τις άλλες Διευθύνσεις της Περιφέρειας είναι ικανοποιητικός ο αριθμός. Ωστόσο σε σχέση με τις ελλείψεις που έχει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας ο αριθμός είναι μικρός και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες που έχει το αστυνομικό προσωπικό. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την ενίσχυση τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα και να επιτελούμε με επάρκεια το καθήκον μας υπέρ των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων» δήλωσε ο κ. Παναγούλης.

Σύμφωνα με τον πίνακα των τακτικών μεταθέσεων στην Ηλεία αναμένεται να έρθουν εντός του έτους, οκτώ αστυνομικοί στο βαθμό των υπαστυνόμων, ανθυπαστυνόμων αρχιφυλάκων και υπαρχιφυλάκων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος