FOLLOW US: facebook twitter

Μην χάσετε

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Πρότυπος Οίκος… Ανοχής στην Αμαλιάδα

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύρρωνα «Αποχρώσεις» Αμαλιάδας θα παρουσιάσει την κωμωδία του Χάρη Ρώμα Πρότυπος Οίκος… Ανοχής. Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας. Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι ως εξής: 15-18, 20-22, 24-25, 27-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου.

 

83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

83 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας όπου εκατοντάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική εκδήλωση αυτό το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή πολλών Φιλίππων από όλη την Ελλάδα,  καλλιτεχνικών και ακροβατικών ασκήσεων με υπέροχα άλογα διαφόρων φυλών αλλά και όλων των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Τη φετινή, 83η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, η Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας «Κένταυροι» και ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το Σάββατο και ώρα 10:30 π.μ θα γίνει η εξέταση των ίππων από την Ελλανόδικο Επιτροπή και επιλογή των καλύτερων ίππων. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ θα γίνει η απονομή επάθλων, επίδειξη βραβευθέντων κλπ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot