FOLLOW US: facebook twitter

Με 700 συμμετοχές το night run του Πύργου

Ημερομηνία: 28-03-2017 | Συντάκτης:

night-run-purgos-700-summetoxes

Ζωντάνεψε η πόλη και πλημμύρισε από γέλια και χαρούμενες φωνές

Με αφετηρία την κεντρική πλατεία Πύργου και με 700 συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου το Night Run, ο βραδινός αγώνας δρόμου 2 χλμ στο πλαίσιο του 3ου Μαραθωνίου Ολυμπίας, με άτομα διαφόρων ηλικιών, μικρών και μεγάλων, αθλητών και μη. Ήταν δίχως άλλο μια μεγάλη δρομική εμπειρία, η κεντρική πλατεία του Πύργου ζωντάνεψε και πλημμύρισε από κόσμο, ενώ εξόχως σημαντική ήταν η συμμετοχή του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας που διάνυσαν τη διαδρομή με τα καροτσάκια τους με την βοήθεια των προσκόπων. Παρόντες στο Night Run  ήταν και ο Σφυροβόλος Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και ο Ηλείος Παραολυμπιονίκης Πολυχρόνης Χρονόπουλος. Σημαντική ήταν και η συμβολή των εθελοντών, που βρισκόταν σε διάφορα σημεία της διαδρομής, έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή τους δρομείς.

Μετά το τέλος του δρόμου των 2 χιλιομέτρων, ακολούθησαν και βραβεύσεις από φορείς, σωματεία, συλλόγους και χορηγούς.

night-run-purgos-700-summetoxes1

Ο πρόεδρος του Μαραθωνίουο βοηθός Περιφερειάρχη σε Θέματα Αθλητισμού, κ.Δημήτρης Κωσταριάς, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την συμμετοχή, το ίδιο όπως είπε συνέβη και στην Αμαλιάδα και ο κόσμος το καταχάρηκε.

«Είδατε πως ήταν πολύ ωραία, ο κόσμος το χάρηκε. Είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Το ίδιο συνέβη  και το απόγευμα στην Αμαλιάδα. Είμαστε πολύ ευτυχείς γιατί όλα μέχρι τώρα έχουν κυλήσει ομαλά, κάτι το οποίο οφείλεται και στους εκατοντάδες εθελοντές μας που πλαισιώνουν την εκδήλωσή μας και μας βοηθούν ώστε να έχουμε μια μεγάλη επιτυχία.

Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για αυτή τη σπουδαία διοργάνωση που η Περιφέρεια στηρίζει μαζί με τους δήμους και μαζί με τα Σωματεία τα αθλητικά, τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Ολυμπιονίκη Ολυμπίας και να ευχηθώ να έχουμε μια μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη στα επόμενα χρόνια και να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη συνδρομή του και τη συμμετοχή του.»

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1490682697499-d9c22b4f-c8b9-10″ include=”21990,21989,21988,21987,21986,21985,21984,21983″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot