FOLLOW US: facebook twitter

Με 22 συμμετοχές το 27ο Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 03-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Θοδωρής και Παναγιώτης Πανούτσος είναι μεταξύ των ηλειακών πληρωμάτων του Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας.

 

Είκοσι δύο πληρώματα εκ των οποίων τα οχτώ αμιγώς ηλειακά, θα δώσουν το «παρών» στο 27ο Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας που διοργανώνει η Α.Ο.Λ.Α.Π. το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον 3ο Γύρο του Κυπέλλου Χώματος και αναμένονται μεγάλες μάχες σε επίπεδο γενικής και F2, με τους βασικούς συμμετέχοντες του θεσμού να δηλώνουν έτοιμοι.

Η διαδρομή ξεκινάει πριν το Δ.Δ. Χάβαρι Αμαλιάδας προς Δ.Δ Κρυονερίου και τερματίζει στο κέντρο του Δ.Δ. Χαβαρίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε τρία τμήματα, με την εκκίνηση να δίδεται το πρωί της Κυριακής και ώρα 10:00 στο χωματόδρομο προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικόλαου.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  16:30 – 19:00, στο πρατήριο καυσίμων Shell Auto Gas Στάθης Σταματελάτος, στο 2ο χλμ. του δρόμου Αμαλιάδας – Κουρούτας. Το ίδιο βράδυ, στις 8.30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση στην πλατεία Αγ. Αθανασίου  της Αμαλιάδας, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους αγωνιζόμενους και να δει τα αυτοκίνητα από κοντά.

Η τελετή απονομής των επάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, μετά το πέρας του αγώνα (περίπου στις 2 το μεσημέρι), στην πλατεία του Χαβαρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot