FOLLOW US: facebook twitter

Με τη δύναμη της φύσης

Ημερομηνία: 06-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Μηλόξιδο για τη ναυτία

Yποφέρετε από ναυτίες που οφείλονται σε εγκυμοσύνη ή σε μετακινήσεις; Tο ξίδι είναι μια εύχρηστη λύση για το πρόβλημά σας. Aνακατεύοντας 1-2 κουταλιές μηλόξιδο σε ένα ποτήρι νερό, που θα πιείτε το πρωί κατά τη διάρκεια του πρωινού και άλλο ένα το βράδυ με το δείπνο, θα απαλλαγείτε από τη ναυτία και θα σταματήσετε τους εμετούς.

Για αποτοξίνωση

1. Αγοράζουμε βιολογικά κεράσια και φυλάμε τα κοτσάνια τους. Bάζουμε 30 γρ. κοτσάνια κερασιών στο μπλέντερ. Ύστερα τα ρίχνουμε σε 1 λίτρο κρύο νερό, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για μισή περίπου ώρα. Πίνουμε 1 ποτήρι από αυτό το αφέψημα πρωί και βράδυ, κατά προτίμηση ανάμεσα στα γεύματα. H διάρκεια της θεραπείας είναι 15 μέρες ή 3 εβδομάδες και πρέπει να την επαναλαμβάνουμε κάθε 3 μήνες. Τα φλαβονοειδή και τα άλατα καλίου που περιέχουν τα κοτσάνια καθαρίζουν το αίμα και ενεργοποιούν το ουροποιητικό, εξαγνίζοντας, με ήπιο και φυσικό τρόπο, τον οργανισμό.

2. Τροφές που αποτοξινώνουν τον οργανισμό είναι τα φασολάκια, το ρύζι basmati, το κοτόπουλο, τα μήλα, και λαχανικά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot