FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν πίτα στον Πολυχώρο Δεξαμενή

Ημερομηνία: 25-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

dexameni-pita-4

Με πολλές δράσεις και το 2017

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν προχθές το απόγευμα, όλοι οι συνεργαζόμενοι σύλλογοι, κινήματα και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στο Ελεύθερο Κοινωνικό πολυχώρο της Δεξαμενής Πύργου, σε γιορτινή και παρεϊστικη ατμόσφαιρα. Την πίτα έκοψε ο Νίκος Σακούλης εκ μέρους του Πολυχώρου Δεξαμενής και ευχήθηκε σε όλους, μικρούς και μεγάλους που κατέκλυσαν την αίθουσα, καλή χρονιά, υγεία και πολλές δράσεις, κοινωνικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, περιβαλλοντικές, αφού η ‘Δεξαμενή’ έχει αφήσει την δική της σφραγίδα και γράφει την δική της ιστορία στα δρώμενα του τόπου.

dexameni-pita-1

Στον πολιτισμό, την τέχνη, την εκπαίδευση, την πολιτική σκέψη, το κοινωνικό της έργο και την ελεύθερη και ακηδεμόνευτη πρωτοβουλία, ζωντανεύοντας παράλληλα μια υποβαθμισμένη περιοχή του Πύργου με τις πολυεπίπεδες δράσεις της και τα διάφορα τμήματα που έχει αναπτύξει με την συμμετοχή πολλών Πυργιωτών κάθε ηλικίας. Και την φετινή χρονιά σαφώς προετοιμάζουν πολλές εκδηλώσεις και δράσεις στον πολυχώρο της Δεξαμενής, με καθαρά δική τους πρωτοβουλία χωρίς καμία οικονομική στήριξη από πουθενά, παρά μόνο με το μεράκι και την προσωπική τους ενασχόληση.

dexameni-pita-2

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση, χόρεψαν τα τμήματα χορών μικρών και ενηλίκων, τραγούδησαν και όλοι μαζί μια παρέα πέρασαν ένα ωραίο απόγευμα.

dexameni-pita-3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος