FOLLOW US: facebook twitter

Με «λυμένο το ζωνάρι»

Ημερομηνία: 29-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37404″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε λόγο για «συμπεριφορές παραλόγου» που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. Αγανακτούμε μ’ αυτή τη κατάσταση. Όμως είναι εύκολο να θυμώνεις, το δύσκολο είναι να βρεις με ποιόν και γιατί.

Σήμερα με απασχολεί η δική μου συμπεριφορά. Γύριζα σπίτι κουρασμένος, πιθανόν ολίγον αφηρημένος και σίγουρα φορτωμένος με τις έγνοιες της ημέρας που τελειωμό δεν έχουν. Κάνω να περάσω  στη διάβαση των πεζών και ένα μηχανάκι μου φράζει τον δρόμο. Κοιτάω τον νεαρό οδηγό με το πιο δολοφονικό βλέμμα έτοιμος να τον βρίσω.

Και τότε γυρίζει, με βλέπει μέσα από το κράνος του και με το πιο ευγενικό χαμόγελο του κόσμου μου λέει: «χίλια συγνώμη δεν σας είδα». Ταυτόχρονα αρχίζει να κάνει «όπισθεν» χρησιμοποιώντας τα πόδια του για να μετακινήσει το μηχανάκι, πράγμα μάλλον δύσκολο.

Δεν πειράζει δεν έγινε και κανένα κακό μουρμουρίζω ενώ συγχρόνως αναλογίζομαι ότι ένα δευτερόλεπτο πριν ήμουν έτοιμος για καβγά.

«Ο αδαής οργίζεται, ο σοφός κατανοεί» θύμισα στον εαυτό μου.

Ας όψεται αυτή η μαύρη και ανηλεής καθημερινότητα…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot