FOLLOW US: facebook twitter

Με «καρέ» Νικολετάκη

Ημερομηνία: 14-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

proodeytikh

Κεραυνός Χειμαδιού – Προοδευτική 1-4

Με «καρέ» του Νικολετάκη η Προοδευτική κέρδισε δίκαια με 4-1 τον κεραυνό Χειμαδιού στο γήπεδο Λατζοϊου κι επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Στον αντίποδα η ομάδα του πρώην δήμου Ωλένης παρέμεινε σε δυσχερέστατη βαθμολογική κατάσταση.

Πιο αναλυτικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικολετάκη (το κέρδισε ο Μπουρλάκης) και με 0-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η «Προο» διατήρησε την υπεροχή κόντρα σ’ έναν κάκιστο Κεραυνό και στο 60’ ο Νικολετάκης έκανε το 0-2 και στο 70’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το σκορ σε 0-3. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 1-3 με τον Αγγελακόπουλο, για να γράψει το τελικό 1-4 ο Νικολετάκης στο 87’.

Να σημειώσουμε, ότι ο Κεραυνός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 86’ ο Φωτακόπουλος απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις

ΧΕΙΜΑΔΙΟ: Π. Μπουλούμπασης, Ν. Μπουλούμπασης (68’ Γιάνναρος), Παπαγεωργίου (73’ Θ. Μπάλλας), Κατσίκης, Μόσχοβος, Φωτακόπουλος, Νικολόπουλος, Κακαλής (60’ Κλωνάρης), Αγγελακόπουλος, Αγριδιώτης, Αργυρίου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πέρδικας Κ. (63’ Κατσιμιτσίρης Α.), Λιακόπουλος, Σάμαρης Ελ., Λαζανάς (89’ Βασιλόπουλος Σπ.), Βαλογιάννης Ζ., Παντελής, Ορλώφ, Βασιλόπουλος, Μπουρλάκης (46’ λτ Πέρδικας Γ.), Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot