FOLLOW US: facebook twitter

Με ευχές για καλή αντιπυρική περίοδο: Κοπή πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 07-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Στην Π.Υ. Πύργου, έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της υπηρεσίας της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας. Παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, Γιάννη Πετρούτσου και των διοικητών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πύργου Γιάννη Καραμαλίκη, Αμαλιάδας Κώστα Χριπάτσιου μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωτήρης Παπαηλίου ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους του να έχουν υγεία και δύναμη στο έργο τους και μίλησε για το έθιμο της βασιλόπιτας που συμβολίζει την αποτροπή του κακού…

Τα φλουριά φέτος ήταν τρία, για να συμβολίζουν τους προστάτες του Σώματος Τρεις Παίδες εν Καμίνω και το πρώτο εξ αυτών κέρδισε ο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας κ. Πετρούτσος.

Λίγο πριν την κοπή της πίτας, τόσο ο κ. Πετρούτσος όσο και ο κ. Καραμαλίκης έκαναν έναν σύντομο χαιρετισμό προς το προσωπικό, με τον κ. Πετρούτσο να επαναλαμβάνει τη συγκίνησή του για την παρουσία του και πάλι στην υπηρεσία της οποίας ηγήθηκε, πριν την προαγωγή του σε Ταξίαρχο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος