FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η αιμοδοσία του Κατακόλου

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:

aimodosia-katakolo-48-fiales-aima

Συγκεντρώθηκαν 48 φιάλες αίματος από τους εθελοντές αιμοδότες

 Άλλη μια επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κατακόλου. Η αποτίμηση των 48 μονάδων στο τέλος της ημέρας γέμισε με ικανοποίηση τους ιθύνοντες του συλλόγου αλλά και του σταθμού αιμοδοσίας Πύργου. Αν και είναι γνωστό πως έπεται και συνέχεια για όσους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν χθες και θα μεταβούν μέσα στην εβδομάδα στο νοσοκομείο Πύργου, για λογαριασμό της μερίδας του συλλόγου.

aimodosia-katakolo-48-fiales-aima1

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο π. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και πρόεδρος του αιμοδοτικού συλλόγου, «ο σύλλογος του Κατακόλου μετρά 16 χρόνια ζωής. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό φαίνεται σε κάθε αιμοληψία που κάνουμε και έχουμε και νέα μέλη. Αυτό δηλώνει ότι αρχίζουν σιγά – σιγά οι νέοι μας και ευαισθητοποιούνται στο θέμα της αιμοδοσίας.

aimodosia-katakolo-48-fiales-aima2

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γερμανού πραγματοποιούμε την 29η αιμοληψία που σκοπό έχει να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του νοσοκομείου μας, έτσι ώστε να υπάρχει επάρκεια για τις ανάγκες των ασθενών. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι δίνοντας αίμα, δίνεις ζωή στο συνάνθρωπο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε για να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες που θα δώσει τη δυνατότητα στο νοσοκομείο μας να έχει επάρκεια αίματος, ώστε όταν υπάρχει ανάγκη να καλύπτεται».

aimodosia-katakolo-48-fiales-aima3

Παράλληλα ο π. Παναγιώτης Αθανασόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο Ωλένης Σωτήρη Γεωργιόπουλο που κάθε χρόνο συμμετέχει και προβάλει την προσπάθεια αυτή, διαδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και τις αιμοδοσίας καθώς επίσης προς το προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας και τους εθελοντές αιμοδότες για την συμμετοχή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος