FOLLOW US: facebook twitter

Μελωδικό ταξίδι για Κιθάρα και Πιάνο: Εξαιρετική μουσική βραδιά Δωματίου στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Ημερομηνία: 12-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις 8:30 το βράδυ, στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου, μια ξεχωριστή μελωδική μουσική βραδιά για ΚΙΘΑΡΑ και ΠΙΑΝΟ.

Η αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, φιλοξένησε μαθητές, γονείς, φίλους και μουσικόφιλο κοινό, που απόλαυσαν μουσική δωματίου από το  Σωτήρη Πλανήτερο και τη Δώρα Ξένου.

Ο Σωτήρης Πλανήτερος είναι Διπλωματούχος Κιθάρας και Ανώτερων Θεωρητικών και διδάσκει στο Πολύτεχνο Ωδείο Αμαλιάδας και στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Δελφών. Η Δώρα Ξένου  είναι Διπλωματούχος Πιάνου και Ανώτερων θεωρητικών και διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Ελληνικό  Ωδείο Πύργου και στο Πολύτεχνο Ωδείο Αμαλιάδας.

Το ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα περιελάμβανε έργα των: : L. Boccherini, J.K.Mertz, M. de Falla, A. Diabelli και άλλων συνθετών από την εποχή Μπαρόκ έως σήμερα.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε  με την ευγενική χορηγία της εταιρείας «Ανδριόλας Group» γιατί ο πολιτισμός έχει κόστος και χρειάζεται την αρωγή των ανθρώπων που τον καταλαβαίνουν.

Επίσης, το Ελληνικό Ωδείου Πύργου προγραμματίζει εκπαιδευτική εκδρομή στο Ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά για την παρακολούθηση του Musical EVITA με γνωστούς πρωταγωνιστές το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.  Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ωδείου καθημερινά 17:00-21:00 & Σάββατο 10:30-13:30, μέχρι την 13η Μαΐου 2017

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος